Dieta lui Fuego: cum a slăbit 15 kilograme în două luni

De: Cristiana Trifu / 19.09.2018, 11:26
Dieta lui Fuego: cum a slăbit 15 kilograme în două luni
Dieta pe care Paul Surugiu, alias Fuego, a urmat-o timp de două luni a dat roade.

Artistul a explicat ce regim a urmat pe o perioadă de două luni, fapt ce l-a adus în pragul unui record. mai slab cu 15 kilograme. Fuego a spus pe Facebook ce dietă a ţinut şi a demonstrat rezultatul printr-o imagine cu noul său look.

Cum arată fosta logodnică a lui Fuego, singura femeie cu care ieşit în public vreodată! O cunoscută politiciană

„Nu ştiu cât se vede, dar am reuşit, într-o perioadă relativ scurtă, să pierd un număr mare de kilograme, vreo 15. Am încercat, fără un regim drastic, fără cure şi liste de alimente complicate, să-mi schimb stilul de viaţă, să găsesc şi pe această latură un echilibru.
Cred că aici e cheia şi de aici vine si voinţa în a rezista “tentaţiilor” ce apar pe parcurs în viaţă şi în alimentaţie.
Ştiţi doar că eu sunt un gurmand, un om pofticios, dar uite că în aproape două luni, fără să mă chinui, fără să sufăr, am găsit varianta ideală de a ajunge la greutatea dorită.
Pe scurt, nu mănânc carbohidraţi, pâine de nici un fel, fructe cu zahararuri, prăjeli şi cel mai important, dulciuri.
Eu nu sunt în măsură să dau sfaturi, dar încerc pe cât se poate, să menţin stilul acesta şi să găsesc noi resurse pentru a fi sănătos în primul rând. E şi asta o lecţie importantă pentru noi – dacă vrem, putem! #voinţă”, a scris artistul pe reţelele de socializare.