Dieta lui Valentin Butnaru. Ce mănâncă de când filmează THE WALL –Marele Zid

De: Cristiana Trifu / 05.09.2017, 12:23
Dieta lui Valentin Butnaru. Ce mănâncă de când filmează THE WALL –Marele Zid
Filmările pentru THE WALL – Marele Zid, cel mai aşteptat show din grila de toamnă a Antenei 1, ce va fi difuzat începând cu 13 septembrie în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 20:00, au avut deja loc în Polonia. Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii fenomen s-a înarmat cu răbdare şi tact, alături de echipa de producţie, pentru a livra cel mai bun produs. De aceea, programul special de pe platoul de filmare a impus câteva schimbări în rutina alimentară a ştiristului.

Dacă o zi obişnuită din viaţa lui Valentin implică cel puţin un antrenament de squash şi o alimentaţie mai mult vegetariană, timpul petrecut pe platoul de filmare l-a făcut să recurgă la un regim uşor diferit. Ritmul alert, ce impunea peste 12 ore de filmare pe zi, a trebuit să fie dublat de alimente stimulante, care să îi menţină puterea de concentare şi nivelul de energie constant.

Vali Butnaru dezvăluie că în pauzele dintre emisiuni fructele au fost cea mai la îndemână alegere pentru un boost de vitalitate: ,,după prima filmare, aveam 15 minute pauză, timp în care alegeam struguri şi mere ca energizante”. Deşi în mod normal mănâncă foarte rar carne, în Polonia a introdus şi acest tip de proteină în alimentaţie, doar pentru a-i oferi aceeaşi doză de energie şi a evitat lactatele sau brânzeturile, ce tind să aibă efectul contrar asupra lui. Desigur, cafeaua a reprezentat şi ea un stimul important, iar hidratarea a fost mai mult decât necesară, mai ales pentru faptul că prima zi de filmări l-a lăsat pe prezentator fără glas…la propriu! Mai mult, acesta mărturiseşte că nu a renunţat nici la suplimentele pe care le ia pe parcursul antrenamentelor de squash, ca vitaminele naturale sau magneziul.

O combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, acţiunea THE WALL – Marele Zid este plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri marele zid. Emoţiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe.