Dieta minune a Andreei Marin. Ce face pentru a avea o siluetă impecabilă – FOTO

De: Cătălina Matei / 12.10.2016, 11:16
Dieta minune a Andreei Marin. Ce face pentru a avea o siluetă impecabilă – FOTO
Andreea Marin a dezvălui totul despre reţeta minune la care apelează ori de câte ori simte nevoia.

Reţeta este personalizată de un medic nutriţionist, iar rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor.

Decolteu ameţitor! Andreea Marin, în costum de baie la 41 de ani. Îţi place cum arată? – FOTO

“Există trei ceaiuri pe care mă bazez şi pe care le fac de cu seară, pentru 2 litri de apă. Beau ceaiul a doua zi, pe parcursul întregii zile. Unul este destinat detoxifierii ficatului, unul detoxifierii intestinelor şi celălalt este un ceai care face întregul corp să se simtă mai bine şi impulsionează tranzitul intestinal. Combină cuişoarele, lămâia, mărul, vişinele, dar în proporţii diferite, în combinaţii diferite, scorţişoara, ceaiul verde, sunt cam 80 la sută dintre ingrediente”, a declarat, pentru libertatea.ro, Andreea Marin.

Prima şi singura dată când Andreea Marin a pozat atât de provocator! Imagini explicite

Pe lângă aceste ceaiuri, vedeta îşi ajută organismul şi cu o dietă moderată. “Pot să mănânc o felie – două de pâine pe zi, dar nu mai mult şi dacă e pâine integrală cu atât mai bine, chiar şi o felie de caşcaval, o supă specială pe care o fac şi care e foarte hrănitoare, conţine multă verdeaţă, legume. Îmi place foarte tare să merg pe ceea ce îmi oferă natura, pentru că ştiu sigur că în felul acesta îmi hrănesc în acelaşi timp corpul, dar şi îl ajut să funcţioneze. E ca un motor care are nevoie de combustibil ca să funcţioneze cum trebuie. După această săptămână, dacă îţi doreşti, poţi continua cu o altă săptămână de dietă fără detoxifiere, ci o dietă moderată”, a adăugat ea.

Fosta prezentatoare TV susţine că apelează la acest truc o dată la câteva luni, în special după Crăciun sau Paşte. “Nu e nimic făcut după capul meu, pentru că nu consider că trebuie să te joci cu lucrurile acestea, să îţi dai metabolimul peste cap. Fiecare om trebuie să meargă atunci când are de gând să slăbească sau să se repună în ordine în privinţa sănătăţii la un nutriţionist şi să vadă ce i se potriveşte”, a conchis Andreea Marin.