Dietă miraculoasă! Valentina Pelinel: „Mâncam din 4 în 4 ore”

De: Cătălina Matei / 17.11.2016, 14:47
Dietă miraculoasă! Valentina Pelinel:
O dietă bazată pe legume, cât mai puţine fructe, carne albă, lactate cu cel mult 2% grăsime şi sportul au ajutat-o pe Valentina Pelinel să slăbească miraculos.

„Consider că sportul a avut un rol esenţial în ceea ce priveşte lupta cu kilogramele în plus. În timpul dietei făceam aerobic şi alergam în parc în fiecare zi. Obicei pe care mi l-am păstrat şi după terminarea regimului alimentar”, a declarat fostul top-model.

Valentina Pelinel, declaraţii incendiare! „Am făcut sex la prima întâlnire”!

Valentina Pelinel: „Iubirea e la cote maxime!” – IMAGINI EMOŢIONANTE

Vedeta a preferat să apeleze la un specialist care să îi facă un regim în loc să apeleze la dietele urmate de cunoştinţe sau prietene. O altă regulă a regimului urmat de Valentina Pelinel era aceea că mesele se serveau din patru în patru ore. „Pentru a mă menţine continui să fac sport, alerg împreună cu antrenorul meu de fitness, deoarece mă plictisesc singură. În plus, nici după dietă nu am renunţat la aerobic. În ceea ce priveşte mâncarea, mă mai sfătuiesc din când în când cu nutriţionistul pentru a nu mă îngrăşa din nou”, spune Valentina Pelinel. Aceasta adaugă că se consideră norocoasă că nu îi plac dulciurile, dar pâinea reprezintă o ispită căreia îi rezistă cu greu.

În luna iunie vedeta a născut un băieţel pe nume Milan Cristian, iar de atunci Valentina Pelinel a reuşit să revină la formele de model.

Foto Facebook