Dieta prin care Patrizia Paglieri a slăbit 10 kilograme. Vezi cum arată acum! – FOTO

De: Cătălina Matei / 29.08.2016, 11:13
Dieta prin care Patrizia Paglieri a slăbit 10 kilograme. Vezi cum arată acum! - FOTO
A simţit că este timpul pentru o schimbare, astfel, Patrizia Paglieri, jurata Masterchef, a intrat la dietă.

Cu un regim de viaţă sănătos şi echilibrat, cu multă mişcare, vedeta a reuşit să scape rapid de 10 kilograme.

Este noua senzaţie de la “Masterchef”! Cum arăta Patrizia înainte de a fi vedetă TV

Conform site-ului wowbiz.ro, Patrizia a consumat în această perioadă doar următoarele: Mic dejun: un iaurt, o cafea şi un fresh de portocale; Prânz: Carne la grătar cu salată; Cina: peşte cu garnitură (nu mai târziu de ora 18).

În plus, a făcut şi mişcare, astfel că în prezent are un corp tonifiat. Dovadă şi imaginile postate pe reţelele de socializare, în care vedeta afişează o siluetă de invidiat.

Patrizia Paglieri a avut un restaurant la Buftea şi aşa a ajuns şi la MasterChef. Însă publicul îi cunoaşte mai puţin viaţa personală. Patrizia Paglieri a vorbit, într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, despre cel două căsnicii ale ei şi despre Francesco, băiatul pe care îl creşte singură de când el avea un an.

„Soţii nu i-am avut niciodată lângă mine la serviciu. Am deschis restaurantul în România în 1999, când Francesco avea trei ani şi eu eram divorţată de doi ani. Mama m-a ajutat mult cu creşterea lui, şi în Italia, dar şi aici, până când tata a venit şi el aici, ca director de cazinou”, a povestit Patrizia.

“Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răspunsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşinos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a mai spus Patrizia. 

Foto Facebook