Dieta Simonei Pătruleasa. La ce alimente a renunţat şi cum a slăbit 12 kilograme

Redacția / 25.05.2018, 16:32
Dieta Simonei Pătruleasa. La ce alimente a renunţat şi cum a slăbit 12 kilograme
La aproape 44 de ani, Simona Pătruleasa pare să deţină secretul unei vieţi sănătoase

Simona Pătruleasa, într-o formă de zile mari, la 42 de ani: “Sunt mai slabă acum decât înainte să nasc!” – FOTO

Ştirista de la Kanal D a exclus pâinea şi zahărul din alimentaţie, urmează un program riguros de fitness şi se ţine departe de dulciuri, iar rezultatele sunt pe măsură. Despre modul în care se menţine în formă, ritualul de frumuseţe şi intervenţiile chirurgicale la care a recurs, Simona a povestit într-un interviu csid.ro.

Ce se întâmplă, doctore?: Câte kilograme te-ai îngrăşat cel mai mult şi cum ai reuşit să scapi de ele?

Simona Pătruleasa: Cele mai multe kilograme le-am luat pe durata sarcinii, în jur de 12 kg, dar nu am fost niciodată îngrijorată. Tot ce mi-am dorit este ca fiica mea, Ingrid, să fie sănătoasă. Am scăpat de surplusul de kilograme având grijă să am o alimentaţie sănătoasă.

CSID: Cum reuşeşti să îţi păstrezi silueta?

Simona Pătruleasa: Nu fac lucruri deosebite. Sunt atentă la ceea ce mănânc, am eliminat pâinea şi dulciurile. Fac o derogare în acest sens doar la sfârşit de săptămână. Am pus câteva kilograme în plus în ultima perioadă, iar asta pentru că n-am mai făcut sport şi nici nu am mai fost atât de atentă ca în alţi ani, dar am decis să încerc o dietă şi un program de sport. Şi încerc să mănânc în fiecare zi cât mai sănătos.

CSID: Care este dieta pe care o aplici cel mai des? Sau, concret, ce mănânci într-o zi?

Simona Pătruleasa: Este o dietă uşor de ţinut şi sănătoasă. Dimineaţa, la micul dejun, mănânc 2 felii de toast integral prăjite, 1 ou, două albuşuri şi 100 grame de roşii. După antrenament, care durează 45 de minute, am o gustrare de 250 grame fructe, la prânz, în general, 200 grame de peşte, eventual cu câteva linguri de orez basmati sau brun. Cina este uşoară, o salată verde, cu un ardei gras, cu o bucăţică de telemea light şi o felie de avocado.

Interviul integral aici!