Dietele ciudate ale vedetelor

De: Gabriela Voicu / 30.05.2012, 17:30
Starurile de la Hollywoood urmează diete draconice pentru a arăta cât mai bine, chiar dacă uneori își riscă sănătatea.

Starurile de la Hollywoood fac orice pentru a arăta cât mai bine, chiar dacă asta înseamnă să recurgă la diete drastice sau bizare și să își pună în pericol sănătatea.

De exemplu, cântăreața Christina Aguillera este adepta regimului colorat. În fiecare zi a săptămânii, ea își alege alimentele în funcție de culoare: lunea mănâncă alimente roșii, marțea albe, miercurea verzi…

Miranda Kerr și Cheryl Cole își aleg alimentele în funcție de grupa sangvină. Astfel, grupa A privilegiază un regim vegetarian, grupa B scoate din alimentație puiul, grupa 0 trebuie să evite alimentele care conțin amidon, iar grupa AB poate consuma toate alimentele pentru grupele A și B.

Și excentrica Lady Gaga ține o dietă ciudată, renunțând la farfuriile obișnuite și folosind bolurile pentru bebeluși.

Lady Gaga (Foto: Hepta)

Megan Fox a scos din alimentație tot ce conține amidon și zaharuri. Se hrănește doar cu pește, carne, ouă și legume crude.

Kirsten Dunst urmează o dietă care se reflectă pozitiv asupra greutății, tonusului și strălucirii pielii, urmărind nivelul PH-ului alimentelor pe care le alege. Ea consuma alimente alcaline, compensând pentru excesul de alimente acide.

Când este la regim, Beyonce nu consumă decât cereale și salate.

Beyonce (Foto: Hepta)

Voluptoasa Jennifer Lopez a renunțat, după naștere, la zaharuri. Pentru a-și tăia pofta de mâncare, ea a început să miroasă ulei de grapefruit.

O tehnică asemănătoare folosește și topmodelul Heidi Klum, care consumă trei linguri de oțet de cidru de mere înainte de fiecare masă, atunci când kilogramele în plus îi dau bătăi de cap.

Puțin mai soft este actrița Kate Beckinsale, care nu mai mănâncă nimic după apusul soarelui, nici măcar in timpul verii.

Victoria Beckham este cunoscută pentru regimurile drastice pe care le urmează. Când vrea să slăbească, ea mănâncă doar cinci guri din anumite alimente, pe zi.

Victoria Beckham (Foto: Hepta)

Cea mai drastică dietă o ține topmodelul Adriana Lima, care cu câteva zile înainte să urce pe podium nu mănâncă nimic, ci consumă doar un milk-shake bogat în proteine. De asemenea, cu 20 de ore înainte de o defilare, ea nu bea niciun strop de apă, chiar dacă moare de sete.

Actrița Gwyneth Paltrow a dezvoltat o adevarată obsesie pentru a mânca sănătos, urmând o dietă macrobiotică. Nu consumă alimente procesate, carne, ouă, mâncare gatită sau lactate, ci supraviețuiește cu alge, fructe, legume, cereale și diferite tipuri de semințe – toate 100% naturale.