Digi Sport are aplicație pe smartphone

De: Ana Obretin / 25.11.2021, 14:21
Digi Sport are aplicație pe smartphone

Digi Sport invită fanii să descopere aplicația pentru smartphone, care le oferă acces permanent la un conținut dedicat lor, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat.

„Cele mai tari dueluri din fotbal, meciurile Simonei Halep, aruncările Cristinei Neagu sau cursele spectaculoase din Formula 1 și din MotoGP sunt doar câteva dintre evenimentele transmise și vor fi la doar un click distanță”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Digi.

Datorită funcției Reminder, pasionații au siguranța că vor viziona la timp cele mai interesante competiții din lumea sportului din România sau la nivel internațional și pot urmări, în timp real, emisiunile favorite difuzate de posturile de televiziune Digi Sport, direct pe dispozitivul propriu.

Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor, rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor, în timp ce partidele integrale difuzate pe site-ul digisport.ro și prin aplicație sunt disponibile exclusiv abonaților DIGI | RCS &RDS, care beneficiază continuu de transmisiunea live a tuturor celor patru posturi TV, Digi Sport 1, 2, 3, 4.

Cu o interfață modernă, noua aplicație este simplu de accesat și utilizat, și oferă userilor posibilitatea de a urmări cu ușurință meciurile în format Live Video și Text. Utilizatorii pot naviga rapid în cadrul acesteia prin intermediul butoanelor din partea superioară, anume, Acasă, Top Știri, Top video, Ultimele știri.  De asemenea, aplicația le pune dispoziție videoclipuri relevante și analize ale celor mai importante evenimente  ale zilei.

Datorită funcției de personalizare a notificărilor, utilizatorii sunt informați rapid despre cele mai interesante știri ale zilei.

Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.nă în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele din România.

Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalul Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi Life, Digi World și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music, postul de filme (pay-tv), Film Now, și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Chill FM.

CITEȘTE ȘI: Meciurile de calificare la CM 2022 se văd la Digi Sport

Foto: Digi Sport