Dima Trofim „cerşeşte iubire” de la Iulia Vântur (Videoclip)

Apropo.ro / 30.10.2014, 10:53
Dima Trofim
Dima Trofim, cântăreţul care a devenit cunoscut tinerilor din România odată cu trupa LaLa Band, a filmat săptămâna trecută primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cerşesc iubire”, compusă de Radu Sârbu & Sianna şi produsă de Rassada Music.
Foto: Rassada Music
 
 
Filmările pentru videoclipul piesei “Cerşesc iubire” au avut loc în incinta unuia dintre cele mai generoase spaţii din Bucureşti, Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu şi Ana Sârbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean. 
 
 
Foto: Rassada Music
 
 
Invitată specială şi cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roşie semnată Cristina Săvulescu, Iulia şi-a intrat rapid în rol, ispitindu-l şi  seducându-l  pe interpret.
 
“Deşi am destulă experienţă în ceea ce priveşte filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Ştiind că trebuie să dau totul şi că toţi acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoţii… atât pozitive, constructive, cât şi unele total neînţelese, mai ales când filmam alături de Iulia, este o femeie superbă şi e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea.  Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune şi chimie şi abia aştept să mă văd în postura de bărbat sedus”, a explicat Dima. 
 
 
Foto: Rassada Music
 
 
“Am acceptat invitaţia de a apărea în videoclipul piesei “Cerşesc iubire”, alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul şi echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieşi un proiect de calitate. A fost o experienţă foarte frumoasă şi abia aştept să-l vedeţi pe Dima cerşind iubire de la mine”, a spus Iulia Vântur. 
 
Iată rezultatul final: