Dima Trofim şi-a exasperat colegi:a repetat7 ore încontinuu pentru rolul Elvis Presley

De: Cătălina Matei / 02.12.2016, 13:27
Dima Trofim şi-a exasperat colegi:a repetat7 ore încontinuu pentru rolul Elvis Presley
„Dima, nu mai suport!”, “Dima, opreşte-te, te rog!”, “Să-i spună cineva lui Dima să se oprească puţin!”, s-a auzit timp de mai multe ore, în culise, la “Te cunosc de undeva!”, înaintea galei de sâmbătă, 3 decembrie.

Şi asta pentru că Dima Trofim, care urma să-l imite pe scena show-ului pe regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, a repetat aproape încontinuu, timp de şapte ore, melodia pe care o avea de interpretat, spre disperarea colegilor. De la machiaj, costume, de pe holuri ori din cabina concurenţilor nu s-a auzit în acea zi decât Dima cântând, motiv pentru care colegii au spus despre el că este “picătura chinezească a acestui sezon”.

“Da, s-a făcut o mare caterincă pe tema asta… Aveam o piesă care nu mi-a plăcut în mod deosebit şi am simţit nevoia să o repet foarte mult. Şi nu doar că am repetat-o pe holuri, ci m-am şi filmat repetând piesa şi am trimis-o apoi, de pe telefon, tuturor colegilor”, se amuză Dima.

Cum vor aprecia juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, telespecatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.