Din 250 de femei, niciuna nu a fost bună pentru el

Apropo.ro / 18.10.2012, 17:40
Din 250 de femei, niciuna nu a fost bună pentru el
Motivul pentru care un burlac putred de bogat a refuzat, pe rând, 250 de femei.

Este bogat, singur, și cel mai important, nu se vinde ieftin femeilor la cei 47 de ani ai săi. Este vorba de Larry Greenfield care nu și-a găsit până acum partenera ideală pe care o caută.

În ultimii 12 ani a cheltuit în jur de 65.000 de dolari pe servicii matrimoniale și pe cele 250 de femei cu care s-a întâlnit până acum. În ciuda numărului pare de posibile partenere, niciuna nu a fost îndeajuns de bună pentru el.

Pare că Larry este ghinionist, dar în realitate este doar un mare mofturos cu femeile.

Pe doamnele și domnișoarele cu care s-a văzut până în prezent au fost alese de el pe baza unei poze și a profilului respectivei. De fiecare dată, între el și ea nu exista o fărâmă de chimie.

Iată cam ce pretenții are Larry de la cea care îi-ar putea deveni parteneră de viață: să fie slăbuță, evreică, glumeață, mai puțin interesată de carieră.

Are aceste cerințe pentru că se simte un bărbat sănătos și crede că e de-ajuns să cucerească o femeie frumoasă, dar nu realizează că femeile frumoase din New York fac carieră„, spune una din fostele pretendente.

Bărbații fac nazuri. Este scris în ADN-ul lor. Ei vor frumusețe, creier, corp și echilibru. Larry vrea o femeie normală, în jur de 30 de ani care să îi fie o soție dedicată, dar și o mamă iubitoare. I-am spus că nu îi vor lua banii până când nu i-o voi găsi pe Ea„, spune Janis Spindel care deține un site de matrimoniale. Cine știe, poate cea cu numărul 251 va fi „acea femeie”, pentru el.