Din 7 aprilie, elevii au început „Școala Altfel”, apoi intră în vacanța de Paște

De: Carmen Ulian / 07.04.2014, 16:00
Din 7 aprilie, elevii au început
Elevii au intrat, luni, în săptămâna "Școala altfel", dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, urmată de vacanța de primăvară, care se va încheia în 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației.

Săptămâna „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, programată anul acesta în intervalul 7 – 11 aprilie, lasă cadrelor didactice libertatea de a alege activitățile în care să fie implicați copiii, în afara celor cotidiene de la școală.

Elevii au astfel ocazia atât să se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cât și să afle lucruri noi prin vizite la sedii de instituții publice ai căror angajați le prezintă, cu acest prilej, „secretele” meseriei lor.

După „Școala altfel”, elevii intră în vacanța de primăvară, programată în intervalul 12 – 22 aprilie, adică inclusiv perioada Paștelui.

Semestrul al doilea de școală se va relua în 23 aprilie, iar anul școlar se va încheia în 20 iunie, o zi mai târziu elevii intrând în vacanța de vară.