Din averea de 130 milioane de dolari, Jackie Chan îi lasă fiului său un milion de dolari

De: Carmen Ulian / 02.05.2014, 15:00
Din averea sa de 130 de milioane de dolari, actorul Jackie Chan a decis să îi lase fiului său doar o casă, evaluată la un milion de dolari. Află ce face cu restul banilor.

Actorul Jackie Chan nu este în cele mai bune relații cu fiul său, Jaycee, 32 de ani. În ultimii ani, cei doi s-au întâlnit doar la anumite evenimente de familie.

avere

Motivul pentru care Chan este mai distant este acela că nu este foarte sigur că este fiul său, mai ales că nu era însurat cu mama acestuia când a rămas gravidă. Jackie este pățit, iar acum nu vrea să repete povestea.

Jackie s-a despărțit de mama fiului său la două zile după ce micuțul a venit pe lume, pentru a se cupla cu o fostă Miss Asia, care i-a dăruit și o fetiță. Fiul său a aflat povestea, iar discuțiile dintre el și tatăl său au creat o prăpastie în relația lor.

avere

Deși Chan a avut mereu grijă ca lui Jaycee să nu-i lipsească nimic, de acum consideră că trebuie să învețe să-și câștige singur banii. A încercat o carieră de actor, apoi de cântăreț, a apărut în peste 20 de filme până acum. ultimul dintre acestea este Double Trouble din 2012, pentru care a primit suma de 10.000 dolari.

Jackie Chan are o avere estimată la 130 milioane de dolari, dar a declarat că cea mai mare parte a averii sale va fi donată în scopuri caritabile, nu împărțită copiilor săi.

avere

Jaycee va rămâne cu un apartament ce valorează 1 milion de dolari, pe care l-a primit la împlinirea vârstei de 28 de ani de la tatăl său. Locuința este una de lux și este în Beijing.