Din culisele “războiului” dintre Iulia şi Mihai Albu. Designerul îşi cheamă fosta soţie în instanţă

De: Cătălina Matei / 25.10.2016, 10:51
Din culisele “războiului” dintre Iulia şi Mihai Albu. Designerul îşi cheamă fosta soţie în instanţă
În urmă cu trei ani, Iulia şi Mihai Albu au divorţat amiabil la notar. Atunci cei doi au stabilit să fie comună custodia fiicei lor, Mikaela, care a rămas cu domiciliul la mamă. În schimb, programul de vizitare nu a fost detaliat, respectiv două luni pe an şi o lună de vacanţă.

Potrivit unor persoane din anturajul lui Mihai Albu acesta şi-a dorit să stabilească în scris programul de vizitare a Mikaelei, pentru a-şi putea face din timp planuri cu fiica lui. 

De senzaţie! Cum arăta Mihai Albu în urmă cu 30 de ani

“În iulie, Mihai i-a trimis Iuliei o notificare prin executor judecătoresc prin care o ruga să vină şi să regleze lucrurile la notar. Ea nu a răspuns şi nu a venit, aşa că el a depus acţiunea în instanţă în urmă cu mai bine de o lună. Deocamdată termenul nu e fixat. Dacă Iulia e de acord cu programul solicitat de el, se poate soluţiona relativ amiabil situaţia printr-o hotărâre judecătorească. Dacă nu, atunci se va ajunge în instanţă”, au declarat surse din anturajul designerului pentru un ziar monden.

Mihai Albu a solicitat ca minora să îşi petreacă alături de el primul şi al treilea weekend din lună, de asemea Mikaela să îi fie alături cu ocazia „Zilei Tatălui”, de Paşte în anii pari, iar de Crăciun în anii impari. “Este un program de bun simţ, menit să nu perturbe viaţa copilului. Este dreptul Mikaelei de a avea o relaţie cu tatăl biologic”, au adăugat aceleaşi surse.