Din culisele serialului The Platinum Life: Vieţi VIP

De: Cristiana Trifu / 02.10.2017, 13:00
Din culisele serialului The Platinum Life: Vieţi VIP
Începând cu primul episod al emisiunii The Platinum Life, care are premiera duminică, 22 octombrie, la 22:00, E! oferă telespectatorilor acces în culisele vieţii soţiilor şi iubitelor din industria muzicală. În seria de 8 episoade săptămânale a câte o oră, telespectatorii vor sta cu ochii pe Asiah Collins, Alycia Bella, La’Myia Good, Shantel Jackson, Nazanin Mandi, Lola Monroe şi Crystal Smith, care îşi împart vieţile de VIP cu unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală, ca Nelly, NE-YO sau Eric Bellinger. În timp ce se ocupă de propriile cariere şi îşi fac numele cunoscut, aceste femei stau bine pe propriile picioare şi nu lasă nimic şi pe nimeni să le stea în calea spre succes. Dar o viaţă în lumina reflectoarelor vine cu reguli pe care toată lumea trebuie să le urmeze. Vor reuşi ele să se conformeze sau vor alege să îşi impună propriile reguli?

ELE SUNT DOAMNELE DIN THE PLATINUM LIFE:

Asiah Collins
Căsătorită cu artistul, producătorul şi compozitorul Kid Ink
Asiah, cea mai tânără dintre femeile din grup, munceşte din greu pentru a echilibra distracţia cu obligaţiile din viaţa ei. Ea încearcă să îşi dea seama cum să se descurce cu toate responsabilităţile din carieră şi cu faptul că este mamă – are o fată cu soţul ei, Kid Ink. Asiah este o prietenă loială şi are aceleaşi aşteptări de la persoanele din jur, dar între ea şi Crystal există probleme nerezolvate.

Alycia Bella
Singură de puţin timp
Alycia Bella este cântăreaţă, actriţă, DJ de ocazie şi o tipă plină de energie. Extrem de frumoasă şi aparent dulce, Alycia îi respectă pe cei din jur doar până la proba contrarie şi nu se teme să se impună dacă este cazul. Este singura femeie singură din grup şi asta o stresează, mai ales că merge la atâtea întâlniri, dar fără succes.

La’Myia Good
Căsătorită cu producătorul, compozitorul şi cântăreţul laureat cu Grammy Eric Bellinger
La’Myia are multe pe cap. Se ocupă de cariera ei, de proiectele filantropice, de copil şi de soţul ei, Eric Bellinger. Comparativ cu alte doamne din grup, La’Myia a făcut parte din industria de entertainment de mică, de la 7 ani, alături de sora ei, actriţa Meagan Good. Are o personalitate care se impune ferm şi înfruntă problemele direct, mai ales când vine vorba despre Crystal, prietena ei cea mai bună.

Shantel Jackson
Într-o relaţie cu rapperul, compozitorul şi producătorul laureat cu Grammy Nelly
Aflată acum într-o relaţie cu Nelly, Shantel simte că lucrurile s-au aşezat aşa cum trebuie şi le merge bine împreună. Nelly a cumpărat recent o casă nouă în Los Angles, pentru ei doi, şi i-a sugerat subtil iubitei lui că următorul pas în relaţia lor ar fi un copil. Dar acum Shantel se ocupă de cariera ei, pe care vrea să o ducă la următorul nivel şi nu vrea să aibă, deocamdată, copii.

Nazanin Mandi
Logodită cu producătorul, compozitorul şi cântăreţul laureat cu Grammy Miguel
După 11 ani cu suişuri şi coborâşuri alături de marea ei dragoste, Nazanin este oficial logodită cu Miguel şi îşi plănuieşte nunta din primăvara viitoare. În plus, Nazanin se ocupă de managerierea şi extinderea liniei proprii de bikini, de modeling şi de cariera ei muzicală.

Lola Monroe
Într-o relaţie cu rapperul, compozitorul şi producătorul King Los
După ce a fost nominalizată la categoria „cea mai bună cântăreaţă hip hop”, la Premiile BET, Lola Monroe a luat o pauză de 3 ani pentru a se ocupa de băiatul ei, Brixton. Acum, Lola vrea să reintre în hora muzicală, să-şi reia munca şi să cucerească topurile. Miza este mare, iar revenirea ei presupune ca iubitul ei longeviv – King Los – să îşi asume o parte dintre îndatoririle legate de casă şi copil.

Crystal Smith
Căsătorită cu actorul, producătorul, compozitorul şi cântăreţul laureat cu Grammy NE-YO
Crystal este măritată cu NE-YO şi este cea mai nouă membră a grupului „The Platinum Life”, aşa că mai are multe de învăţat. Pare hotărâtă să îşi trăiască viaţa exact aşa cum vrea. Şi, deşi stilul ei direct creează uneori probleme în cercul ei de prietene, Crystal este preocupată doar de canalul ei culinar şi afacerea proprie.