Din dorința de a se răzbuna pe iubită, i-a venit de hac câinelui

Apropo.ro / 16.01.2013, 13:30
Din dorința de a se răzbuna pe iubită, i-a venit de hac câinelui
O femeie a crezut că își pierde mințile când a ajuns acasă și și-a găsit patrupedul din rasa shih-tzu așa cum nu și-ar fi dorit vreodată.

Un cuplu de englezi au ajuns aproape la cuțite după ce s-au certat. El, incredibil de gelos, a luat câinele iubitei, în lipsa acesteia, și i-a ras blana.

Când Zoe, în vârstă de 36 de ani, s-a întors acasă a izbucnit în lacrimi la vederea cățelului chel. Era incredibil ce vedea în fața ochilor.

Abia l-am recunoscut. Era total schimbat„, spune proprietara animalului.

Deși inițial femeia a crezut că ar fi fost posibil ca patrupedul pe nume Franklin să fi nimerit pe la mașina de tuns iarba, a aflat repede care este adevărul.

Iubitul ei Davey, căruia îi mai place alcoolul, s-a lăudat pe Facebook cu fapta sa, astfel că vinovatul și-a recunoscut fapta.

El a fost prins de poliție și somat să plătească aproape 3.300 de dolari despăgubire. Autoritățile au decis să îi mai dea și alte 12 luni de muncă în folosul comunității.

După toate acestea, Zoe se declară aproape dispusă să îl ierte pe Davey, pentru că el și-a cerut scuze.

Vecinii fetei au declarat presei că poliția a i-a vizitat pe cei doi de multe ori în cele șapte luni de relație, care se pare că este cu năbădăi.