Din dragoste pentru Măruţă, Andra îşi face tatuaj!

Apropo.ro / 25.09.2014, 10:38
Din dragoste pentru Măruţă, Andra îşi face tatuaj!
Andra e decisă să se tatueze, pentru a-i declara dragostea veşnică soţului său, prezentatorul TV Cătălin Măruţă.
Această idee i-a venit cântăreţei după ce, fiind weekend-ul trecut naşă de botez, a trebuit să-şi scoată verigheta de pe deget pentru a-i face baie finuţului ei, David Cristian, şi să pună inelul în cădiţă, conform tradiţiei.
 
A fost pentru prima oară când Andra a trebuit să-şi dea verigheta  jos de pe deget, pentru că de când s-a căsătorit cu Măruţă, cântăreaţa nu şi-a scos niciodată inelul. „Nu am mai făcut asta niciodată, dar pentru tine o fac…”, a spus Andra.
 
Foto: Captură ProTV
 
„Andra chiar nu şi-a dat niciodată jos verigheta”, a spus şi Cătălin Măruţă, naşul nepotului lui Piedone, care a făcut şi el acelaşi lucru.  
 
La finalul băiţei, Cătălin i-a repus verigheta pe deget Andrei şi a întrebat-o din nou: „Vrei să fii soţia mea?”. Emoţionată, artista i-a dat un răspuns pe măsură, ba mai mult, i-a dezvăluit soţului ei că îşi doreşte să-şi facă un tatuaj cu numele acestuia.
 
Foto: Facebook
 
„Pentru totdeauna”, a răspuns Andra. „Vreau să îmi fac un tatuaj în locul verighetei. Vreau să îmi scriu Cătălin forever”, a mai spus vedeta, care i-a declarat iubirea eternă lui Măruţă.