Din martie 2015, Bucureștiul va avea noi și multe sensuri unice

De: Carmen Ulian / 20.01.2015, 10:00
Din martie 2015, Bucureștiul va avea noi și multe sensuri unice
Din luna martie, Primăria Capitalei vrea să introducă mai multe sensuri unice în Capitală în vederea fluidizării traficului rutier.

Sensuri unice vor fi introduse pe Bulevardul Lacul tei, Barbu Văcărescu, Calea Dorobanți și Ramuri Tei, precum și pe anumite străzi ce au ieșire spre aceasta din urmă.

Șoferii vor putea circula pe Bulevardul Lacul Tei doar pe direcția dinspre strada Maica Domnului către Bulevardul Barbu Văcărescu, potrivit propunerilor făcut de Primăria Capitalei.

Reprezentanții Primăriei Capitalei susțin că noile sensuri unice vor fi introduse cel mai devreme în luna martie, după ce va mai încălzi și după ce Poliția Rutieră își va da acordul final asupra modului cum se realizează traficul, informează Gândul.

Primaria Capitalei va pune pe mai multe străzi din zonă Lacul Tei benzi unice pentru transportul în comun, aceste benzi vor fi folosite exclusiv pentru transportul public.

Până în vara lui 2015, Primaria Capitalei va face sens unic și pe strada Progresului, unde se va circula doar dinspre Răzoare spre Ctin Istrati.

Se va introduce sens unic, dar în direcția opusă, și pe strada Viilor, strada Odoarei și parțial pe Șos. Panduri. Astfel, de la intersecția cu Constantin Istrati și până la intersecția cu strada Năsăud, Șos Viilor va deveni arteră cu sens unic spre Răzoare. De acolo, se va continua tot cu sens unic pe strada Odoarei, iar de la intersecția cu Bd. George Coșbuc, cirulația se va face în dublu sens pe Bd. Tudor Vladimirescu și Șos Panduri până la Răzoare. De la Răzoare, pe Șos. Panduri se va introduce sens unic până la intersecția cu Bd. Geniului pe direcția Răzoare-Geniului, informează b365.ro