Din toamnă, Acasă are parfum de epocă

Apropo.ro / 07.09.2009, 00:00
Din toamnă, Acasă are parfum de epocă
În această toamnă, Acasă lansează primul serial românesc de epocă, în grila cea nouă regăsindu-se şi telenovele sud-americane fenomen, o emisiune nou nouţă, ”La naiba, să PoveŞtim”, şi “Poveştiri adevărate” într-o nouă formulă.

Din 14 septembrie, de luni pînă vineri, de la 20.30, Acasă difuzează Aniela, cel mai îndrăzneţ proiect realizat vreodată în România şi cea mai scumpă producţie marca Promance, companie a MediaPro Pictures.

Tot din 14 septembrie, Poveştirile de noapte îşi schimbă ora de întîlnire cu telespectatorii. De la 23.00 şi pînă la miezul nopţii, de luni pînă vineri, Cabral şi Mircea Solcanu vor aduce vedete, strălucire, scandal şi un pic de sare şi piper. Din 20 septembrie, după Cinema Acasă, Mircea Solcanu va avea propria emisiune, La naiba, să PoveŞtim – un tabloid de duminică seara care va lua la bani mărunţi toate întîmplările mondene ale săptămînii care a trecut şi le va specula pe cele ce vor urma. “La naiba, să fim celebri!”, “La naiba, e greu să fii Rich!” sau “La naiba, să poveŞtim din cyberspaţiu” sînt doar cîteva dintre rubricile emisiunii.

De 8 ani, Poveştirile adevărate le oferă telespectatorilor şansa de a-şi ajuta semenii. Ioana Maria Moldovan şi Radu Vîlcan le spun, de luni pînă vineri, de la 17.30, celor de Acasă că nu sînt singuri, că în lupta lor au un aliat puternic, o echipă ambiţioasă, cea a “Poveştirilor”.

Din 15 septembrie, “Fără sîni nu există Paradis”, megasuccesul verii, va continua de la 22.00, de luni pînă vineri. Iar din octombrie, au premiera Acasă “Paradisul blestemat” (“Tormenta en el Paraiso”), telenovela care a devenit un hit în peste 20 de ţări, şi “În numele iubirii” (“En nombre del amor”), telenovela cu Victoria Ruffo care a cucerit aproape patru milioane de telespectatori în SUA.

Printre telenovelele-fenomen care vor veni Acasă se numără şi ”Sortilegio”, cea mai recentă producţie cu William Levy, şi “El rostro de Analia”, difuzată Acasă în premieră europeană. America Ferrera va reveni în cel de-al doilea sezon al serialului ”Betty cea urîtă din New York”, iar distribuţia din ”Al şaptelea cer” se va întoarce în cel de-al 11-lea şi ultimul sezon al serialului.

Cele mai frumoase poveşti de iubire precum şi lecţiile de comedie sînt la Cinema Acasă. Printre acestea, “Love Story”, “Soacra mea e o scorpie”, “Puicuţe bune”, ”Raţiune şi simţire” sau “Doi burlaci şi-o… blondă”.