Din vânzător a ajuns star pop, cântând despre pește (Video)

Apropo.ro / 19.12.2012, 13:00
Din vânzător a ajuns star pop, cântând despre pește (Video)
Un tânăr vânzător de pește a atras atenția celor de la Warner, prin felul unic în care știe să-și atragă clienții la standul său.

Cântând despre marfa sa, despre pește, îndemnând clienții să-i cumpere marfa, pakistanezul Muhammad Shahid Nazir le-a atras atenția celor de la Warner cu ingeniozitatea sa.

Cotidianul britanic The Guardian afirmă că viața lui Muhammad Shahid Nazir este „o poveste a imigrației din secolul al 21-lea”. Ajuns în Marea Britanie, în 2011, pentru a studia, după ce și-a lăsat în țara natală părinții, soția și copiii, pakistanezul Muhammad Shahid Nazir s-a văzut destul de repede obligat să muncească pentru a putea să trăiască și a ajuns să vândă pește în Queen’s Market din Upton Park.

One Pound Fish – Muhammad Shahid Nazir de pe tare.ro

Shahid se distinge imediat de ceilalți comercianți de pește prin simțul lui deosebit pentru spectacol. În loc să strige din răsputeri ca toți cei din jurul său, el îi abordează pe trecători cântându-le acest slogan pe care îl repetă obsedant: „Come on ladies, come on ladies! One pound fish…” („Veniți doamnelor, veniți doamnelor! E foarte bun, e peștele de o liră sterlină, nu e scump, e peștele la o liră sterlină!”).

Totul este însoțit de o gestică studiată și de o privire înfierbântată. Amuzați, câțiva clienți l-au filmat și au postat înregistrarea pe YouTube. În doar câteva luni, „videoclipul” a generat aproape 5 milioane de vizualizări.

One Pound Fish – Muhammad Shahid Nazir la X Factor de pe tare.ro

Și pentru că a prins la public, vânzătorul a fost invitat și la X Factor din Marea Britanie.

Citește mai multe detalii despre starul pop vânzător de pește, pe Mediafax.ro