Dinamo a învins, cu scorul de 2-1, formatia Sportul Studentesc

Apropo.ro / 08.08.2004, 13:40
Dinamo a învins, cu scorul de 2-1, formatia Sportul Studentesc
Echipa Dinamo București a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formația Sportul Studențesc, într-un meci din etapa a doua a Diviziei A "Burger". Sportul Studențesc a deschis scorul prin Tiberiu Balan, în minutul 32, în timp ce pentru Dinamo a înscris

Echipa Dinamo București a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formația Sportul Studențesc, într-un meci din etapa a doua a Diviziei A „Burger”.

Sportul Studențesc a deschis scorul prin Tiberiu Balan, în minutul 32, în timp ce pentru Dinamo a înscris Ionel Danciulescu, în minutele 33 și 76.

Într-un alt meci disputat sîmbata, formația Oțelul Galați a fost învinsa, pe teren propriu, într-un meci disputat la Ploiești, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa FC Argeș. Pentru Oțelul a marcat Cosmin Marginean ’64, iar pentru FC Argeș au înscris Marius Sava ’45, din penalti, și Ciprian Tanasa ’73. Jucatorii Danuț Munteanu și Ciprian Danciu, de la echipa Oțelul, au fost eliminați de pe teren în minutele 45, respectiv 88.

Echipa Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, pe teren propriu, în compania formației Farul Constanța.

În ultimul meci care se disputa sîmbata, se întîlnesc echipele Poli AEK Timișoara și FC Național.

Etapa a doua a Diviziei A mai programeaza, duminica, partidele Gloria Bistrița – CFR Cluj (ora 18.00) și Rapid – Steaua (ora 20.15).

Mediafax