Dinamo a renuntat la Fernandez si Gvozdenovici

Apropo.ro / 07.12.2007, 10:04
Dinamo a renuntat la Fernandez si Gvozdenovici
Dinamo a decis rezilierea contractelor jucatorilor Mariano Fernandez si Ivan Gvozdenovici

Constatin Danilescu a declarat ca Dinamo a decis rezilierea contractelor jucatorilor Mariano Fernandez si Ivan Gvozdenovici, adusi la solicitarea fostului antrenor Mircea Rednic.

Oficialul dinamovist sustine ca in contractele fotbalistilor este prevazut ca tehnicienii echipei sa decida, la inceputul lunii decembrie, daca vor fi prelungite intelegerile sau nu. "Noi am avut trecut in cele doua contracte clauze de reziliere. Era stipulat ca in luna decembrie sa ne exprimam decizia de a mai continua cu cei doi fotbalisti sau nu. Nu a fost nicio problema cu niciunul dintre ei. In cursul zilei de astazi am reziliat contractele. Aceasta a fost decizia conducerii tehnice", a declarat Danilescu.

Fundasul argentinian Mariano Fernandez, sosit in vara la Dinamo, a jucat pentru formatia "alb-rosie" 36 de minute in doua partide din Liga I.

Fotbalistul sarb Ivan Gvozdenovici a venit la Dinamo la finalul lunii octombrie, cand antrenor principal era Walter Zenga, si a evoluat 79 de minute in 2 partide din Liga I.