Dinamo a trimis contractele de transfer la DNA

De: Mirel Mircea / 17.01.2008, 18:49
Dinamo a trimis contractele de transfer la DNA
Conducerea FC Dinamo a trimis la DNA toate documentatiile sportive si financiare ale jucatorilor care fac obiectul cercetarii

Conducerea FC Dinamo a emis un comunict in care spune ca a trimis la DNA toate documentatiile sportive si financiare ale jucatorilor care fac obiectul cercetarii.

“La solicitarea DNA, clubul de fotbal DINAMO a remis documentatiile sportive si financiare in legatura cu transferul unor jucatori in perioada 1999-2005 la alte cluburi din strainatate.

Contractele de transfer cu cluburile cesionare au fost semnate in baza mandatelor acordate, iar prin audit intern s-au verificat documentele depuse si nu s-au constatat diferente in raport cu mandatele acordate.

Pe cale de consecinta aceasta va fi in continuare pozitia clubului de fotbal Dinamo fata de DNA”, se arata in comunicatul postat pe siteul oficial al clubului.

Astazi, Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala fata de impresarii Ioan si Victor Becali si Gheorghe Popescu, presedintii de cluburi George Copos, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Mircea Stoenescu, fata de Mihai Stoica si Gheorghe Netoiu, precum si fata de Sica Puscoci, in cazul transferurilor de fotbalisti.