Dinamo are un nou sponsor

Apropo.ro / 24.07.2007, 13:47
Dinamo are un nou sponsor
Dinamo are incepand cu acest sezon un nou sponsor principal. Campionii au semnat un parteneriat cu Orange, numele acestuia urmand sa apara pe pieptul fotbalistilor dinamovisti. Prezentarea oficiala a noilor echipamente de joc a avut loc, la Orange Concept Store, in prezenta directorului

Dinamo are incepand cu acest sezon un nou sponsor principal. Campionii au semnat un parteneriat cu Orange, numele acestuia urmand sa apara pe pieptul fotbalistilor dinamovisti.

Prezentarea oficiala a noilor echipamente de joc a avut loc, la Orange Concept Store, in prezenta directorului executiv al Orange Romania, Richard Moat, al presedintelui Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea si a jucatorilor Stefan Radu, Claudiu Niculescu si Bogdan Lobont.

„Intrucat fotbalul este unul dintre cele mai indragite si populare sporturi in Romania si din dorinta de a accentua implicarea Orange in acest domeniu, s-a decis inchierea acestui parteneriat cu Dinamo Bucuresti. Intentionam ca prin aceasta colaborare sa oferim servicii inovative si cat mai multe beneficii clientilor nostri, suporteri ai echipei Dinamo, astfel incat acestia sa fie cat mai aproape de echipa favorita”, a declarat Richard Moat, director executiv Orange Romania.

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca „parteneriatul cu Orange nu reprezinta doar o relatie contractuala cu unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din lume. Inseamna creativitate, dinamism si performanta. Vorbim de un parteneriat intre liderul pietei de telecomunicatii mobile si liderul sportului romanesc.”

Tot azi, a fost lansat si noul tricou de joc al ros-albilor, furnizat de Nike, care a devenit partener tehnic oficial al echipei in urma semnarii contractului de parteneriat in 2006.

Noul tricou lansat azi este inspirat din modelul adoptat si de nationala Braziliei si incorporeaza ultima tehnologie dezvoltata de Nike: Nike Sphere Dry.

„Nike a acordat intotdeauna o importanta deosebita calitatii echipamentelor sportive si mai ales a celor pentru fotbal. In Romania, parteneriatul cu FC Dinamo il consideram de mare succes si foarte reprezentativ pentru credibilitatea si aprecierea de care se bucura atat echipa Dinamo cat si marca Nike. Lansarea tricoului de joc Dinamo in magazinele Nike vine sa completeze cele declarate si, cu aceasta ocazie, ii dorim mult succes echipei Dinamo in viitor, in competitiile interne si internationale”, a declarat Cristian Beznoska, director comercial Elmec Romania, distribuitorul oficial al Nike.

Mirel Mircea