Dinamo – CS Otopeni: 0-0

Apropo.ro / 15.03.2009, 20:06
Dinamo - CS Otopeni: 0-0
Dinamo este pe locul 1, dar in primele 45 de minute ale partidei cu CS Otopeni nu a demonstrat acest lucru, scrie Prosport.

Dinamo este pe locul 1, dar in primele 45 de minute ale partidei cu CS Otopeni nu a demonstrat acest lucru.

"Cainii" au inceput intr-o formula putin diferita decat etapa trecuta de la Medias, cu Bostina pe teren si cu Niculescu pe banca.

Aceasta miscare a lui Rednic nu a fost una castigatoare, ex-stelistul neaducand nimic in plus echipei. Atacuri sterile si lipsite de finalizari, asta a fost partitura impusa de "ros-albi" in aceasta seara in Stefan cel Mare. Lovitura de cap a lui Moti sau ratarea lui Danciulescu fiind singurele faze care au ridicat fanii in picioare. De partea cealalta, ilfovenii au propus un joc deschis, dar cu o aparare cat mai compacta. Vitinha, putea da chiar lovitura in "Groapa", daca Lobont nu statea bine pe picioare la centrarea, care s-a transformat in aer intr-un sut dificil. Se intra la cabine cu 0-0, iar "Puriul" va pune tunurile pe elevii sai.

In repriza a doua fotbalul a ramas la fel de ascuns sub lumina reflectoarelor ca si in primul act. Drumul spre titlu al "cainilor" a mai intampinat o piedica in postura "grevistilor" de la Otopeni. Cu sau fara bani in conturi, ilfovenii au tinut piept "ros-albilor" extraordinar, putand chiar sa beneficieze de cateva erori defensive ale lui Dinamo, da arbitrul Avram nu vede fault la o interventie de hochei a lui Tamas la Lazetic. Finalul este apatic, chiar daca ii gaseste pe "caini" cu 4 varfuri de atac: Zicu, Mitea, Niculescu, Danciulescu.

Mai multe detalii despre meciul Dinamo-CS Otopeni, pe Infosport.ro.

Sursa foto: Prosport