Dinamo da startul la transferuri

Apropo.ro / 09.04.2008, 12:52
Dinamo da startul la transferuri
Primii jucatori pe care Rednic ii doreste din sezonul viitor in Stefan cel Mare sunt fundasul Stefan Mardare si mijlocasul Petar Jovanovic.

Primii jucatori pe care Rednic ii doreste din sezonul viitor in Stefan cel Mare sunt fundasul Stefan Mardare si mijlocasul Petar Jovanovic, ambii evoluand in prezent la FC Vaslui, informeaza Prosport.

Chiar daca a fost la un pas de a ajunge la Steaua sau Rapid, are sanse mari ca din vara sa imbrace tricoul alb-rosu, fiind dorit cu insistenta de antrenorul cainilor.

„Am citit si eu prin presa ca domnul Rednic m-ar fi vrut la Rapid. S-a spus ca si Dinamo ar fi interesata de mine. Sunt flatat de interesul echipelor din Capitala, dar eu spun ca raman la Vaslui. Nu m-a anuntat nimeni de la club ca sunt oferte pentru mine. Oricum, chiar daca ar fi, eu as afla ultimul. Sunt la Vaslui si ma pregatesc cu echipa pentru a indeplini obiectivul”, a declarat Mardare.

Conducatorii dinamovisti il vad pe Stefan Mardare drept cel mai bun inlocuitor pentru Stefan Radu, plecat la echipa italiana Lazio Roma.