Dinamo e pro Contra (Prosport)

Apropo.ro / 29.01.2009, 11:31
Dinamo e pro Contra (Prosport)
Internationalul roman Cosmin Contra se afla in ultimele sase luni de contract, iar alb-rosiii il ademenesc cu un salariu de 500.000 de euro, scrie Prosport.

Unul dintre jucatorii pe care actionarii din „Stefan cel Mare“ au incercat in ultimul timp, in repetate randuri, sa-l repatrieze este Cosmin Contra, cel care a evoluat la „caini“ in perioada 1995-1999. Eforturile romanilor ar putea fi rasplatite acum, iar fundasul de 33 de ani urma sa faca parte din echipa care sa duca Dinamo in Liga Campionilor. Cum postul de fundas dreapta este in continuare descoperit, „Gurita“ pare solutia ideala.

Jucatorul lui Getafe trebuie sa dea un raspuns cat mai curand, pentru ca alb-rosiii vor sa-l aiba alaturi in al doilea cantonament din Antalya, din perioada 4-19 februarie. „In al doilea cantonament va mai veni un jucator“, a confirmat Vasile Turcu. Sosirea lui Contra este „facilitata“ si de diferendul dintre Dinamo si Blay. „Blay am inteles ca va discuta cu Borcea. El trebuie sa se decida, nu mai poate continua asa. Ori vrea sa ramana, ori pleaca. In vara i s-a propus prelungirea contractului, insa a refuzat“, a explicat Rednic.

Mai multe detalii despre venirea lui Contra la Dinamo, pe Prosport.ro.

 

Sursa foto: Prosport