Dinamo invinsa de Rennes

Apropo.ro / 21.07.2005, 09:58
Dinamo invinsa de Rennes
Echipa Dinamo București a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 2-0, de formația franceza Rennes, pregatita de Ladislau Boloni, într-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Franța. Golurile echipei franceze au fost reușite de Frey '14 și Kallstrom

Echipa Dinamo București a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 2-0, de formația franceza Rennes, pregatita de Ladislau Boloni, într-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Franța.

Golurile echipei franceze au fost reușite de Frey ’14 și Kallstrom ’37.

Antrenorul Ioan Andone a trimis pe teren urmatorii jucatori: Gaev – Daouda, Tamaș, Moți, Pulhac – Ad. Cristea, Pleșan, Grigorie, Vl. Munteanu – Bratu, Balțoi. Au mai intrat: Fl. Petre, Margaritescu, Zicu, Cl. Niculescu, I. Balan, Pacurar.

Vineri, Dinamo va întâlni într-un alt meci amical formația Chateauroux.

Suporterii dinamoviști protesteaza fața de prețul biletelor la Supercupa

Liderul galeriei echipei Dinamo, Mihnea Ionescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca suporterii echipei „alb-roșii” vor protesta fața de prețul „inuman” al biletelor la partida cu Steaua, din Supercupa României, stabilit de Federația Româna de Fotbal (FRF).

FRF a comunicat, marți, prețurile biletelor la partida Steaua – Dinamo, contând pentru Supercupa României, care se va disputa pe Stadionul Național, pe data de 31 iulie, de la ora 21.00. Acestea sunt urmatoarele: tribuna I – 40 lei noi (400.000 lei vechi), tribuna a doua – 15 lei noi, peluza I și a doua – 15 lei noi.

„Noul sezon începe cu o mare magarie. E inuman ca vara, în plina canicula, sa pui asemenea prețuri la bilete, într-o competiție care și așa nu e populara. Eu înțeleg ca federația nu are bani, dar sa nu și-i scoata pacalindu-ne pe noi”, a spus Mihnea Ionescu.

El a precizat ca va solicita o întâlnire cu persoane din conducerea FRF pentru a lua în discuție prețul biletelor. „În zilele urmatoare vom face un demers pe lânga conducerea federației, fie cu domnul Kassai (n.r. – secretarul general al FRF, Adalbert Kassai), fie chiar și cu domnul Sandu (n.r. – președintele FRF, Mircea Sandu) în care vom propune ca pe un bilet deja tiparit sa intre doua persoane”, a declarat liderul suporterilor dinamoviști.

Ionescu crede ca a gasit o explicație pentru a justifica prețurile biletelor fixate de FRF. „Probabil ca din banii obținuți pe bilete, Mircea Sandu vrea sa cumpere malai la sinistrați, așa cum a anunțat. Nu am nimic împotriva, dar trebuia sa spuna înainte ca o parte din banii obținuți pe bilete vor merge la sinistrați și nu era nici o problema, chiar aduceam și noi de acasa ajutoare”, a mai spus Ionescu.

Mihnea Ionescu a menționat ca în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu oficialii federației, galeria formației Dinamo ar putea boicota partida din Supercupa României. „Ne gândim chiar sa boicotam meciul. Nu va fi un boicot în sensul ca nu ne vom prezenta la stadion, ci atât noi cât și cei de la Steaua nu vom ocupa tribuna I, unde prețul este de 400.000 de lei”, a subliniat Ionescu.

Și suporterii steliști considera „exagerat” prețul biletelor la Supercupa

Liderul galeriei FC Steaua, Gheorghe Mustața, a apreciat drept „exagerat” prețul biletelor la Supercupa României, care va avea loc pe 31 iulie, între formația din Bulevardul Ghencea și Dinamo, dupa ce și fanii „alb-roșii” au protestat fața de tarifele stabilite de FRF pentru acest meci.

„Costul biletelor este prea mare, normal ar fi fost ca pentru noi, suporterii, un bilet sa coste 5 lei sau 7,5 lei noi. Macar daca ar da banii obținuți din încasari sinistraților. O sa vorbim și noi la Federația Româna de Fotbal (FRF), sa vedem ce se întâmpla”, a spus Mustața.

Mediafax