Dinamo Kiev a cîștigat Supercupa Ucrainei

Apropo.ro / 09.07.2004, 10:03
Dinamo Kiev a cîștigat Supercupa Ucrainei
Echipa Dinamo Kiev a cîștigat, sîmbata seara, Supercupa Ucrainei, dupa ce a învins, cu scorul de 7-6, dupa executarea loviturilor de departajare, formația Șahtior Donețk, antrenata de Mircea Lucescu, informeaza site-ul www.ukrainiansoccer.net. Dupa cele 90 de

Echipa Dinamo Kiev a cîștigat, sîmbata seara, Supercupa Ucrainei, dupa ce a învins, cu scorul de 7-6, dupa executarea loviturilor de departajare, formația Șahtior Donețk, antrenata de Mircea Lucescu, informeaza site-ul www.ukrainiansoccer.net.

Dupa cele 90 de minute de joc, scorul era egal, 1-1, prin golurile marcate de Lewndowski ’77, pentru Șahtior, respectiv Husiev ’21, pentru Dinamo Kiev.

La executarea loviturilor de departajare, pentru Dinamo Kiev au marcat: Șațkih, Belkevici, Gusev, Kadduri, Dmitrulin și Șovkovski, în timp ce Rincon, Hațkievici, Bidnenko și Gavrancici au ratat. Pentru Șahtior au marcat: Levandovski, Stoican, Raț, Matuzalem și Batista, iar Vorobei, Timoșciuk, Marica, Baharev și Barcauan au ratat.

La Șahtior, jucatorii Flavius Stoican, Razvan Raț și Cosmin Barcauan au fost titulari și au evoluat pe întrega durata a partidei. Daniel Florea a fost înlocuit în minutul 58, cu Baharev, iar Ciprian Marica a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Aghahowa.

Florin Cernat a evoluat pentru Dinamo Kiev pîna în minutul 46, cînd a fost înlocuit cu Rincon.

„A fost un meci foarte frumos. Ambele echipe și-au dorit victoria. A fost primul meu meci oficial. Nu pot comenta un eventual ofsaid la faza la care a înscris Dinamo Kiev. Probabil ca fundașii nu au fost atenți și Husiev a reușit sa marcheze. Însa, apoi am luat inițiativa și am jucat mai bine. Am avut multe ocazii, dar jucatorii erau obosiți. La penaltiuri este o loterie. Este pacat ca un meci atît de important a fost programat la începutul sezonului. Poate era mai bine daca ar fi fost programat la mijlocul sezonului”, a declarat Mircea Lucescu.

Mediafax