Dinamo merge la Cluj ca sa incaseze goluri sau datoria?!

Apropo.ro / 17.10.2008, 10:54
Dinamo merge la Cluj ca sa incaseze goluri sau datoria?!
Partida dintre CFR si Dinamo a incins spiritele in Ardeal, facundu-se tot felul de speculatii pe marginea jocului.

Partida dintre CFR Cluj si Dinamo a incins spiritele in Ardeal, un semiesec al feroviarilor putand insemna iesirea din lupta pentru titlu.

In sezonul trecut, Dinamo a trimis titlul in Gruia dupa ce au reusit sa invinga Steaua in penultima etapa a campionatului. Acum toata lumea se intreaba daca Dinamo a avut ceva de castigat dupa meciul respectiv sau pur si simplu si-au aparat blazonul.

Un posibil raspuns il vom avea diseara, deoarece in ultima vreme s-a speculat in presa ca trupa lui Muresan isi va plati datoria fata de alb-rosii prin cedarea celor 6 puncte din meciurile directe.

Trombetta este nevoit sa faca o schimbare fata de formula standard, trimisa in teren cu AS Roma sau Chelsea, fundasul Tony este suspendat si cel mai probabil va fi inlocuit cu Panin: Stancioiu – Pereira, Sousa, Cadu, Panin, Dani, Gabi Muresan, Trica – Dubarbier, Culio, Y. Kone.

De partea cealalta, Dinamo s-ar multumi si cu un punct obtinut in Gruia, avand in vedere ca sunt la patru puncte distanta de principala rivala la titlu, Steaua.

Un alt motiv pentru care bucurestenii se multumesc cu putin este legat si de diferenta de puncte care ii separa pe ros-albi de ardeleni.

Doar Cristi Borcea a spus ca dinamovistii vor pleca de la Cluj cu trei puncte.

"Noi am venit la Cluj sa luam cele trei puncte. Stim ca niciun meci nu este usor, dar noi vrem victoria”, a afirmat seful "cainilor“.

Rednic nu va putea conta pe angolezul Ze Kalanga, venit accidentat de la echipa nationala, si ar putea trimite in teren urmatoarea formula: Lobont – Izvoranu, J Cesar, Tamas, Blay – Bostina, Ad. Cristea, Ropotan, Torje – Danciulescu, Fl. Bratu

Spune aici cine crezi ca se va impune in partida de diseara?

Crezi ca CFR Cluj are vreo datorie fata de Dinamo si va incerca sa o plateasca in meciul direct?

Imagine: Mediafax Foto

Â