Dinamo nu are nici o legatura cu greșelile arbitrilor

Apropo.ro / 17.04.2005, 13:15
Dinamo nu are nici o legatura cu greșelile arbitrilor
Președintele FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, sîmbata, ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu are nici o legatura cu greșelile de arbitraj și ca formația pregatita de Ioan Andone nu risca în cazul în care s-ar decide rejucarea meciului cu FC

Președintele FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, sîmbata, ca gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu are nici o legatura cu greșelile de arbitraj și ca formația pregatita de Ioan Andone nu risca în cazul în care s-ar decide rejucarea meciului cu FC Național, din semifinalele Cupei României.

„Dinamo nu are nici o legatura cu greșelile arbitrilor. Se știe ca au fost situații cînd și Dinamo a fost defavorizata de arbitraje. Înca o data, Dinamo nu poate fi conectata cu greșelile arbitrilor, nici din meciul cu Național, nici dintr-un alt meci. Nu vreau sa comentez mai mult pe marginea comunicatului pe care l-am dat dat publicitații în legatura cu acest subiect, dar precizez ca noi nu riscam prin rejucarea meciului. Este o decizie a mea, a clubului Dinamo și înainte i-am consultat și pe jucatori și pe antrenori”, a spus Badea, dupa meciul cîștigat de Dinamo, cu scorul de 4-0, în fața formației CFR Cluj, în etapa a XX-a a Diviziei A.

Clubul Dinamo București a dat publicitații, vineri, pe site-ul oficial, un comunicat prin care se declara dispus sa accepte o eventuala rejucare a meciului cu FC Național, scor 4-0, din manșa secunda a semifinalelor Cupei României.

Întrebat ce parere are despre sancțiunea impusa arbitrului meciului de miercuri, Ionica Serea, Nicolae Badea a spus: „A fost o nota de asprime în plus, pentru ca este vorba și de o cariera a unui om. Trebuie sa înțelegem însa ca și jucatorii, și arbitrii fac parte din joc și pot greși”.

Președintele FC Dinamo a mai spus ca echipa FC Național a cîștigat cu șansa în partida tur dintre cele doua formații, portarul Cristi Munteanu avînd o prestație excelenta. „Daca el primea un gol parabil atunci, nu știu unde mergeam cu speculațiile”, a precizat oficialul dinamovist.

Mediafax