Dinamo poate scapa de excluderea din Europa

Apropo.ro / 21.08.2009, 08:32
Dinamo poate scapa de excluderea din Europa
UEFA nu a exclus din competitii formatiile gazda in trei cazuri soldate cu incheierea partidei inainte de minutul 90.

UEFA nu a exclus din competitiile europene formatiile gazda in trei cazuri soldate cu incheierea partidei inainte de minutul 90, scrie Mediafax.

In minutul 86, un suporter al echipei Dinamo a intrat pe teren. El a iesit de pe teren, fiind urmarit de stewarzi, insa suporterul a intrat din nou la marginea terenului, fiind in cele din urma oprit de fortele de ordine.

Dupa imobilizarea acestuia, suporterii de la Peluza Catalin Haldan au pastruns pe pista de atletism a stadionului din Bulevardul Soseaua Stefan cel Mare, iar arbitrul a fluierat sfarsitul meciului si a trimis jucatorii la vestiare. In drum spre vestiare, fanii de la Tribuna a II-a au aruncat cu obiecte inspre jucatori.

UEFA nu a luat masuri drastice impotriva altor incidente asemanatoare cu cele petrecute pe stadionul Stefan cel Mare:

1) Comisia de Disciplina a UEFA a stabilit, in 2005, ca stadionul echipei Internazionale Milano sa fie suspendat pentru patru meciuri in cupele europene dupa incidente asemanatoare cu cele petrecute la partida Dinamo – Slovan Liberec, intrerupta in minutul 88, dupa ce fanii au intrat pe teren.

Meciul, disputat in 13 aprilie 2005, in mansa secunda a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, a fost suspendat, in minutul 75, la scorul de 0-1, in urma incidentelor provocate de suporterii gazdelor.

Vezi care sunt celelalte meciuri din Europa intrerupte din cauza violentei, pe SportLaMinut.ro

Sursa foto: MediafaxFoto