Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României

Apropo.ro / 28.09.2007, 08:54
Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României
Echipa Dinamo București s-a calificat în optimile de finala ale Cupei României, învingând, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), formația din liga a II-a Progresul București, în ultimul meci din șaisprezecimile competiției. Golurile au fost marcate de Florin Bratu

Echipa Dinamo București s-a calificat în optimile de finala ale Cupei României, învingând, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), formația din liga a II-a Progresul București, în ultimul meci din șaisprezecimile competiției.

Golurile au fost marcate de Florin Bratu ’34, din penalti, și Hristu Chiacu ’83.

În minutul 71, echipa Progresul a ratat un penalti, șutul trimis de Ilin fiind aparat de portarul Romanovs.

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, a trimis în teren urmatorii jucatori: Romanovs – Blay, Goian, Fernandez, Mușat (Cristea ’78) – Chiacu (Scarlatache ’85), Ropotan, C. Munteanu, Izvoranu – Bratu (Danciulescu ’66), L. Ganea.

Partida a fost arbitrata la centru de Adrian Comanescu, ajutat la cele doua linii de Adrian Vidan și Dan Roșu. Arbitru de rezerva a fost Mugurel Vadan.

Observator a fost delegat Dan Petrescu.

În minutul 32 al meciului, arbitrul Adrian Comanescu s-a ciocnit de mijlocașul dinamovist Adrian Ropotan, jucatorul cazând la pamânt.

La revenirea de la vestiare, la pauza meciului, fundașului dinamovist Silviu Izvoranu i s-a facut rau și a vomat în tunelul de la intrarea pe teren.

La meciul disputat pe stadionul Cotroceni au asistat aproximativ 3.000 de spectatori. Galeria dinamovista nu și-a încurajat echipa și i-a adresat injurii acționarului Vasile Turcu.

Mai multe detalii la