Dinamo s-a reorganizat

Apropo.ro / 10.12.2001, 08:26
Dinamo s-a reorganizat
Adunarea Generala a membrilor fondatori ai FC Dinamo a aprobat, vineri, in cadrul sedintei care a avut loc la Club Polo, reorganizarea gruparii in conformitate cu Legea Sportului. "Adunarea a hotarit, in conformitate cu Legea 69, transformarea Asociatiei Sportive FC Dinamo in club


Adunarea Generala a membrilor fondatori ai FC Dinamo a aprobat, vineri, in cadrul sedintei care a avut loc la Club Polo, reorganizarea gruparii in conformitate cu Legea Sportului.

„Adunarea a hotarit, in conformitate cu Legea 69, transformarea Asociatiei Sportive FC Dinamo in club sportiv, care este o societate non-profit fara scop patrimonial. De asemenea, au fost adoptate statutul si celelalte documente necesare reorganizarii”, a spus presedintele Consiliului Director al gruparii, Nicolae Badea.

Oficialul dinamovist a precizat ca nu s-a discutat despre conducerea administrativa a clubului, deciziile in legatura cu aceasta problema apartinind Consiliul Director, care inlocuieste fostul Consiliu de Administratie.

Badea a mentionat ca gruparea Dinamo ii va propune un loc in conducerea clubului lui Ionut Lupescu, in momentul in care acesta isi va incheia cariera de jucator. Lupescu, care activeaza la echipa saudita Al Hilal, a venit in România pentru a participa la sedinta Adunarii Generale. Din partea jucatorilor a fost prezent la intilnirea de la Club Polo portarul Florin Prunea

La sedinta au participat ministrul Turismului, Dan Matei Agathon, senatorul PSD Simona Marinescu, generalul Nicolae Berechet, principalul actionar al Universitatii Craiova, Gigi Netoiu, impresarul Victor Becali si membrii conducerii administrative a clubului Dinamo, Nicolae Badea, Vladimir Cohn, Cornel Dinu si Cristian Borcea. Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost reprezentat de Nicolae Badea, iar antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul, Mircea Lucescu, de presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu.
Sursa:www.mediafax.ro