Dinamo si-a stabilit programul

Apropo.ro / 13.12.2007, 11:24
Dinamo si-a stabilit programul
FC Dinamo a stabilit programul echipei antrenate de Cornel Talnar in perioada de pauza din aceasta iarna

FC Dinamo a stabilit programul echipei antrenate de Cornel Talnar in perioada de pauza din aceasta iarna, in care jucatorii "alb-rosii" vor efectua doua turnee de pregatire in Cipru si Turcia, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Conducerea tehnica a FC Dinamo a decis ca fotbalistii sa aiba vacanta imediat dupa disputarea ultimului meci din Liga I, cu FC Vaslui, duminica, din cadrul etapei a XIX-a, pana pe data de 9 ianuarie.

Programul de pregatire al formatiei Dinamo: 17 decembrie-9 ianuarie: vacanta; 10 ianuarie: vizita medicala, ora 8.00, INMS; 11 ianuarie-15 ianuarie: antrenamente Saftica; 16 ianuarie-30 ianuarie: turneu de pregatire in Cipru, Larnaca, Alpha Center, Hotel Golden Bay, prevazut cu 6 meciuri amicale; 31 ianuarie-2 februarie: antrenamente Saftica; 3 februarie-15 februarie: turneu de pregatire in Turcia, Antalya, Hotel Papillon Aisha, prevazut cu 5 meciuri amicale; 16 februarie-17 februarie: liber; 18 februarie-22 februarie: antrenamente Saftica sau Dinamo.

Testeaza un fundas din liga a III-a turca

Fundasul turc Veli Kizilkaya, de la echipa Kahramanmarasspor, din liga a III-a din Turcia, s-a pregattit astazi cu Dinamo, fiind in teste in vedera unui posibil transfer la formatia antrenata de Cornel Talnar.

Veli Kizilkaya, in varsta de 22 de ani, a evoluat pentru Kahramanmarasspor in acest sezon in 29 de meciuri in Liga B, a treia din Turcia dupa Super Lig si Liga A, si o partida in Cupa Turciei, pentru care a marcat un gol.

Fundasul are o selectie in nationala de tineret a Turciei si a mai evoluat pentru formatiile Ozel Idare Koy Hizmetleri (Kütahya) si Kutahyaspor.

Veli Kizilkaya a fost pregatit anul acesta de antrenorul Universitatii Cluj, Gheorghe Multescu, care a activat pentru o scurta perioada de timp in Liga a III-a din Turcia la formatia Kahramanmarasspor.