Dinamo-Steaua, „El Clasico” in varianta romaneasca

Apropo.ro / 01.11.2008, 10:17
Dinamo-Steaua,
Dinamo si Steaua vor disputa o noua runda din lupta istorica pentru suprematie in Liga I.

Cele mai titrate echipe din fotbalul romanesc vor disputa o noua runda din lupta pentru suprematie in Liga I. Acest derby poate fi comparat cu "El Clasico", Barcelona- Real Madrid, din cauza rivalitatii existente intre suporterii celor doua echipe, care vor umple pana la refuz stadionul din Stefan cel mare.

Din cele 140 de meciuri disputate in toate competitiile intre Dinamo si Steaua, prima are 50 de victorii, a doua 47, iar 43 de partide s-au terminat la egalitate

Dinamo pleaca favorita la casele de pariuri, dar suflul nou adus de Dorinel la Steaua poate rasturna orice pronostic, mai ales ca in astfel de meciuri nu exista favorite clare.

Danciulescu va bifa azi al 30-lea derby din cariera sa si ii va egala pe Lacatus si pe Tudorel Stoica, doar Cornel Dinu avand mai multe la activ, 32. 

Dinamo domina Steaua si la prime, jucatorii cainilor avand promisa o prima de cinci ori mai mare decat a rivalilor din Ghencea.

Rednic ar putea miza pe urmatoarea formula in partida de diseara: Lobont – Blay, Tamas, J Cesar, Z. Diabate – Torje, Ropotan, Adrian Cristea – Danciulescu, Miranda, M. Niculae.

De partea cealalta, Dorinel Munteanu s-ar putea baza pe urmatoarea formula: Zapata – Ogararu, Goian, Ghionea, P. Marin – Dayro Moreno, Radoi, Toja – Nicolita, Stancu, Semedo

Stelistii vor sa uite ultima partida din Stefan cel Mare, cand daca o bateau pe Dinamo, erau campioni in locul celor de la CFR Cluj.

Tu cine crezi ca se va impune in "El Clasico" al Romaniei?

Imagine: Mediafax Foto

Â