Dinamo – Steaua, scor 0-1

Apropo.ro / 19.08.2004, 10:12
Dinamo - Steaua, scor 0-1
Echipa Dinamo București a pierdut, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susținut în compania formației Steaua București, în etapa a IV-a a Diviziei A "Burger". Dinamo - Steaua    0-1 (0-0) A marcat: A. Cristea '84 Stadion:

Echipa Dinamo București a pierdut, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 0-1 (0-0), meciul susținut în compania formației Steaua București, în etapa a IV-a a Diviziei A „Burger”.

Dinamo – Steaua    0-1 (0-0)

A marcat: A. Cristea ’84

Stadion: „Dinamo”

Spectatori: 14.000

Cartonașe galbene: Margaritescu ‘2, Semeghin ‘4, Ad. Iordache ’17, Alistar ’38 / Ghionea ’22, Paraschiv ’54, D. Munteanu ’64, Ogararu ’73, Radoi ’80, A. Cristea ’85.

Arbitri: Alexandru Tudor – Marcel Savaniu și Cristian Nica -Aurelian Simion.

Observatori: Mircea Cezar Ionescu și Gheorghe Constantin.

Componența formațiilor:

Dinamo: Munteanu – Galamaz, Alistar, Ad. Iordache – I. Balan (Grigorie ’64), Margaritescu (I. Badea ’46), Tameș (Pacurar ’79), Semeghin – Fl. Petre, Danciulescu – Cl. Niculescu. Antrenor: Ioan Andone.

Steaua: Hamutovski – Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin – Fl. Dumitru, Paraschiv, D. Munteanu (Falemi ’65), Dica (Boștina ’62) – Oprița (A. Cristea ’83), Neaga. Antrenor: Walter Zenga.

Declarații dupa meci:

Ioan Andone (antrenor Dinamo): „În prima repriza am jucat slab. Steaua ne-a surprins prin mutarea lui Dica în centru. Am avut doi fundași centrali care nu marcau pe nimeni. Ei au avut mereu 8-9 jucatori în plus cînd aveau posesia. Au avut o posesie foarte buna și și-au creat mai multe ocazii de a înscrie. Repriza a doua a fost clar a noastra, cînd am avut un joc foarte bun pe contraatac. A fost ofsaid sau nu la faza golului, acum nu mai este important decît faptul ca am pierdut trei puncte. Aceasta înfrîngere valoreaza de fapt 6 puncte, pentru ca am pierdut în fața unei contracandidate la titlu. Jocul nostru neclar a continuat și astazi, din pacate. Am crezut ca dupa o prima repriza buna cu Manchester ne-am rezolvat problemele. La nivelul și pretențiile clubului trebuie sa ne revenim pentru ca asta nu e Dinamo cea adevarata. Daca nu ne revenim repede s-ar putea sa avem probleme”.

Walter Zenga (antrenor Steaua): „Pentru mine este foarte importanta aceasta victorie în Ștefan cel Mare, pentru ca aveam nevoie de cele 3 puncte. Este importanta pentru echipa, pentru suporteri și pentru viitorul meu aici. Steaua a început bine, cu presing permanent, invers decît a facut cu Rapid. Dupa aceea Dinamo a revenit în repriza a doua și pe fondul oboselii noastre. Jucatorii au început sa prinda ideea mea de joc. Victoria le aparține iar eu nu am nici un merit. Dar sînt bucuros pentru cele trei puncte. Cel mai important meci pentru noi este joi, cînd putem sa ne calificam în turul I al Cupei UEFA, dupa care urmeaza meciul cu Craiova. Va fi greu, pentru ca avem trei meciuri în șapte zile. E cel mai greu început pentru Steaua”.

Mediafax