Dinamo-Steaua, un derby care se poate decide si la „masa verde”

Apropo.ro / 31.10.2008, 11:55
Dinamo-Steaua, un derby care se poate decide si la
Cristi Borcea a anuntat ca va retrage echipa de pe teren in cazul in care deciziile lui Deaconu vor favoriza Steaua.

Cristi Borcea a anuntat ca va retrage echipa de pe teren in cazul in care deciziile lui Deaconu vor favoriza Steaua.

Arbitrul este considerat de albi-rosi un fan infocat al echiepi din Ghencea. Presedintele executiv al lui Dinamo a fost prezent la FRF pentru a contesta delegarea lui Deaconu.

“Ce vreti? Sa ajungem sa scoatem si noi echipa de pe teren? La asta se va ajunge daca Deaconu nu fluiera corect! Deaconu este un infocat fan al Stelei. Din cati arbitri de top avem in Romania, tocmai pe Deaconu v-ati gasit sa-l puneti! Sa nu cumva sa faceti experimente pe noi, Dinamo nu e cobaiul Romaniei! Noi niciodata nu am facut presiuni la arbitri, am cerut sa fim arbitrati corect. Cum poate sa arbitreze un Dinamo-Steaua tocmai el, care a copilarit in Ghencea?! Probabil deranjam ca sintem pe primul loc Sper ca derbyul sa fie decis de jucatori, nu de arbitri. Nu va bateti joc de noi!”, a rabufnit Borcea.

In cazul in care dinamovistii vor decide sa se retraga de pe teren, Steaua va fi declarata castigatoare cu 3-0 la masa verde. Ros-albastrii s-au mai impus in aceasta maniera si la derby-ul cu Rapid din sezonul trecut, cand centralul Deaconu a decis intreruperea meciului dupa ce a fost lovit in cap de o bricheta aruncata de un fan giulestean.

Cum crezi ca se va incheia derby-ul DInamo-Steaua?

Imagine: Mediafax Foto

Â