Dinamo sub liga a doua poloneza

Apropo.ro / 29.01.2002, 08:37
Dinamo sub liga a doua poloneza
Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti a pierdut si al doilea meci "amical" disputat în Bulgaria, 1-2 cu Orlen Plock Dinamo continua seria esecurilor înregistrate la turneul din Bulgaria, înfrîngerea suferita în fata Slaviei Sofia (0-2) fiind completata ieri de o alta în compania lui Orlen


Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti a pierdut si al doilea meci „amical” disputat în Bulgaria, 1-2 cu Orlen Plock

Dinamo continua seria esecurilor înregistrate la turneul din Bulgaria, înfrîngerea suferita în fata Slaviei Sofia (0-2) fiind completata ieri de o alta în compania lui Orlen Plock, echipa clasata pe locul doi în liga secunda poloneza! Elevii lui Ion Marin au pierdut cu 2-1, golul românilor fiind marcat de Claudiu Niculescu (29).

Directorul sportiv Constantin Danilescu a subliniat ca, în ciuda rezultatului, „am avut meciul la discretie si am ratat o multime de ocazii. Adversarii au înscris doar din doua faze fixe. De aceasta data, nu ne-am confruntat cu nici un fel de probleme de arbitraj, cum se întîmplase cu Slavia. Despre jucatori, în parte, poate vorbi doar antrenorul, dar, personal, mi-a placut cum s-a miscat Ilin, un pusti care promite foarte mult”. Bolohan si Stînga nu au evoluat, fiind accidentati.

La finalul întîlnirii, antrenorul Ion Marin nu s-a întors cu echipa la hotelul „Dobrudja”, preferînd sa ramîna la stadion pentru a superviza meciul Slavia – Levski, cu scopul de a urmari cea de-a doua echipa, care, mîine, va da piept cu Dinamo. În cursul dupa-amiezii, „Sapaliga” a condus o sedinta la sala de forta.

Responsabilul cu pregatirea portarilor, Gheorghe Nitu, se va întoarce în tara miercuri, cu doua zile înainte de finalul stagiului de la Albena. Pîna la revenirea la Bucuresti a întregului staff, el va trebui sa se ocupe de cei 8 internationali (Lobont, Pîrvu, Tames, Mihalcea, Vatavu, Zicu, Baltoi si Vlad Munteanu), care vor sosi mîine în tara dupa turneele din Portugalia si Italia.

Orlen Plock – Dinamo 2-1

DINAMO: Iliuciuc – Iordache, Nastase, Onut – Opriceana, Ilin, Kirita, Semeghin, Tîlvan – S. Ilie, Cl. Niculescu. Au mai intrat: Cl. Dragan, Pulhart, Marica

Sursa: www.prosport.ro