Dincolo de cadou, intentia conteaza

Apropo.ro / 19.12.2007, 12:44
Dincolo de cadou, intentia conteaza
Sunteti impreuna de ceva timp si iata ca se apropie sarbatorile de iarna pe care le veti petrece impreuna.

Sunteti impreuna de ceva timp si iata ca se apropie sarbatorile de iarna pe care le veti petrece impreuna pentru prima data. Tot pentru prima data, veti impodobi amandoi bradul. Totul se apropie de perfectiune: starea de spirit, atmosfera din casa, bucuria sosirii sarbatorilor de iarna.

Totul capata forma si culoare, senzatie si fericire. Nu au mai ramas de adaugat decat cadourile Mosului. Stii foarte bine ca si tu vei primi ce ti se cuvine, pentru ca iubesti si ai fost fetita cuminte. Te gandesti cu bucurie la cadou, insa te-ai oprit o clipa la gandul ca daca Mosul nu-ti aduce ce asteptai sau este de prost gust, cum reactionezi?

Cu totii poate am trecut prin astea, insa niciodata nu trebuie sa iti afisezi nemultumirea fata de cel care s-a gandit la tine. Nu refuza cadoul, asta ar fi mai de prost gust decat el in sine. Uneori oamenii nu stiu sa aleaga cadourile sau din bucuria de a nu da gres, o fac lata de-a binelea. O mai fi si prostul gust, adica pur si simplu aceasta parte nu are de-a face cu persoana. A iesit din trend.

Uneori, cand primim cadouri, fie ele potrivite, se inatmpla sa nu fie ceea ce asteptam. Ne facem singuri sperante desarte si ne mai si miram la vederea lui.

In orice caz, nu cadou ratat, nu trebuie refuzat fie ca vine din partea iubitului sau a altor cunostinte. Daca nu te-ai certat cu el si iti ofera totusi ceva nedorit, nu te supara pe el. Invata-l sa stie pentru mai tarziu. Daca primesti un astfel de cadou de la cineva care nu iti este asa in gratii, te poti gandi ca a facut-o special sa-ti vada reactia sau si asta nu se pricepe.

Decat sa refuzi sa fiti de ambele parti nemultumiti, ia aminte la tipul de om si tipul de cadou pe care il primesti ca data viitoare sa ii "bucuri" si tu pe altii. Daca este cazul se va simti.

Stii ce? Daca nu-ti place cadoul o sa ti se vada pe fata, nu ai cum sa te ascunzi. Mai ales daca incepi cu unele placute, in momentul in care ajungi si la cadoul cu pricina, o sa fii altfel. Zambetul fortat se vede. Controleaza-te si accepta ideea ca pana la urma gestul conteaza.