Dinner In The Sky România găzduieşte, în premieră, prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălţime

De: Nicoleta Nicolae / 24.08.2015, 11:00
Dinner In The Sky România găzduieşte, în premieră, prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălţime
inner in the Sky revine în acest sfârşit de vară, între 28-30 august, în Piaţa George Enescu (Piaţa Revoluţiei), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeaşi atmosferă inedită, dar şi cu noi surprize pentru cei care îşi doresc să se bucure de o seară la înălţime. În premieră, piesa de teatru ,,Te iubesc! Te iubesc?”, regizată de Chris Simion, va fi jucată pe platforma Dinner In The Sky pe 30 august, în Piaţa Revoluţiei.

În premieră mondială, pe 30 august, platforma Dinner In The Sky va găzdui prima piesă de teatru jucată la înălţime, „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion. 

,,Superbul concept Dinner In The Sky îmi dă ocazia să fac Theatre In The Sky şi asta în spiritul meu! Ca să-ţi rămână în minte un spectacol, trebuie să fie mai mult decât divertisment, trebuie să fie o EXPERIENŢĂ. Veniţi să trăim împreună această minunată experienţă la înălţime! La propriu şi la figurat!”, declară Chris Simion.

Un alt proiect în premieră desfăşurat de Dinner In The Sky România în perioada 28-30 august se numeşte „Bucureştiul Interbelic”. La bordul platformei Dinner In The Sky va urca dl. Adrian MAJURU, directorul Muzeului Municipiului Bucureşti, care va prezenta oaspeţilor, pe scurt, istoria Palatului Regal, Ateneului şi a altor clădiri reprezentative din zonă, într-o lecţie de istorie itinerantă, asezonată cu un vin de bună calitate şi cu muzică de fundal a Bucureştiului de altădată.