Dinu despre Piturca: „E o canalie”

Apropo.ro / 24.09.2008, 10:04
Dinu despre Piturca:
Cornel Dinu i-a raspuns in stilul caracteristic selectionerului Romaniei, Victor Piturca.

Cornel Dinu a declarat ca selectionerul Victor Piturca este o canalie, raspunzandu-i, astfel, antrenorului nationalei, care l-a atacat, cu o zi in urma, intr-o emisiune televizata, informeaza ProTV.

"M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie. Piturca e o canalie. E ultima data cand ii mai pronunt numele acestui individ", a spus Dinu.

Administratorul delegat a comentat si posibilitatea ca Piturca sa ajunga intr-o zi antrenor la Dinamo.

"Totul este posibil atat timp cat traim intr-o societate in care trogloditii si talharii sunt laudati ca sunt inteligenti si ca sunt utili societatii". a mai declarat "Procurorul".

Piturca a declarat la Sport.ro ca administratorului delegat al lui Dinamo nu i-a parut rau pentru infrangerea suferita de echipa alb-rosie in prima mansa a turului I al Cupei UEFA, in fata olandezilor de la NEC Nijmegen.

"Acum vad ca el e cel care analizeaza adversarul. Ce i-o fi spus lui Rednic despre adversarii astia?! Eu, in conducerea lui Dinamo, am foarte multi prieteni si chiar mi-a parut foarte rau. Credeti ca lui i-a parut rau ca a pierdut Dinamo?! Hai sa fim seriosi! Eu va spun din ce aflu si eu, din conducerea lui Dinamo", a precizat Piturca.

Imagine: Mediafax Foto