Dinu Gheorghe ales in CEx al FRF

Apropo.ro / 17.07.2004, 15:15
Dinu Gheorghe ales in CEx al FRF
Președintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, ales, joi, membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), a fost votat de opt dintre cei 13 reprezentanți ai gruparilor din Divizia A, prezenți la Adunarea Generala a cluburilor. De la ședința au

Președintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, ales, joi, membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), a fost votat de opt dintre cei 13 reprezentanți ai gruparilor din Divizia A, prezenți la Adunarea Generala a cluburilor.

De la ședința au absentat reprezentanții cluburilor Oțelul Galați, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Pentru funcția de membru în Comitetul Executiv al FRF au mai primit trei, respectiv doua voturi președintele FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian și președintele FC Național, Gino Iorgulescu.

Președintele clubului Rapid a declarat ca spera ca prezența sa în Comitetul Executiv al FRF sa nu fie trecatoare sau fara nici un fel de activitate. „Nu am luat locul domnului Ioan Becali, ci un loc liber”, a comentat Dinu Gheorghe .

Președintele FC Național, Gino Iorgulescu, a declarat ca nu se simte învins deoarece propunerea sa ca membru în Comitetul Executiv al FRF a venit din partea reprezentanților cluburilor din Divizia A. „Cred ca era normal ca domnul Dinu Gheorghe sa fie ales, deoarece un reprezentant al clubului Rapid trebuia înlocuit de alt reprezentant al clubului Rapid. Eu am fost membru al Comitetului Executiv mulți ani, așa ca nu ma surprinde propunerea, dar nu sînt așa înebunit dupa acest post deoarece sînt niște decizii care se iau în ceea ce privește eșaloanele secunde, juniori, copii și am atît de multa treaba la club ca prefer sa stau acolo”, a precizat Iorgulescu.

Președintele clubului FC Național a menționat ca așteapta hotarîrea Adunarii Generale a LPF cu privire la drepturile de televizare. „Nu am verificat daca au venit banii de la LPF pentru drepturile de televizare. Nu vom ține banii în banca sa facem dobînzi, îi vom cheltui. Daca se va ajunge la o soluție mai buna, așteptam diferența. Nu ma mai pronunț, aștept sa vad ce propuneri sînt, deoarece acum șapte-opt ani am ramas singur într-o disputa de negociere individuala a drepturilor de televizare. Exista soluții, daca apare un contract mai avantajos, dam banii înapoi”, a precizat Gino Iorgulescu.

Președintele clubului FC Argeș, Viorel Ilinca, crede ca numirea președintelul FC Rapid în Comitetul Executiv al FRF este o decizie buna. „Este o alegere foarte buna. Nu știu de ce nu ar fi buna alegerea domnului Dinu Gheorghe. Atîta timp cît Comitetul Executiv nu mai are acel atribut de instanța de judecata pe care l-a avut pîna acum, ci este un organism de lucru al FRF, nu știu de ce nu ar fi bine venita prezența domnului Dinu. Cu atît mai mult cu cît este și în București, poate sa se prezinte mult mai repede la convocarile Comitetului Executiv decît un președinte din provincie”, a spus Ilinca.

Mediafax