Dinu Gheorghe spune ca Pancu și Moldovan vor evolua la Rapid

Apropo.ro / 12.01.2006, 15:01
Dinu Gheorghe spune ca Pancu și Moldovan vor evolua la Rapid
Președintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbata, agenției MEDIAFAX, ca jucatorii Daniel Pancu și Viorel Moldovan vor evolua din retur pentru formația pregatita de Razvan Lucescu. Mijlocașul Daniel Pancu, aflat sub contract cu

Președintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, sâmbata, agenției MEDIAFAX, ca jucatorii Daniel Pancu și Viorel Moldovan vor evolua din retur pentru formația pregatita de Razvan Lucescu.

Mijlocașul Daniel Pancu, aflat sub contract cu gruparea turca Beșiktaș Istanbul, va fi împrumutat la Rapid pâna la finalul sezonului.

„Împrumutul sau pâna în vara este rezolvat. El este în aceste zile în țara, am discutat cu el și a acceptat sa joace la noi. În câteva zile vom discuta și cu cei de la Beșiktaș, dar nu cred ca vor fi probleme din acest punct de vedere. Pâna în vara îl vom plati noi, pentru ca va juca la Rapid, așa este și normal”, a afirmat Dinu Gheorghe.

Oficialul rapidist a menționat ca ar dori ca Pancu sa fie transferat definitiv la Rapid. „Aș vrea sa-l aducem definitiv înapoi, pentru ca avem nevoie de un jucator de valoarea lui, dar aceste lucruri le vom pune la punct la sfârșitul sezonului”, a subliniat Gheorghe.

Presa turca a scris sâmbata ca gruparea Beșiktaș Istanbul este dispusa sa-l cedeze pe Pancu gratis oricarui club își va manifesta interesul pentru serviciile fotbalistului român.

Președintele rapidist a afirmat ca și transferul atacantului Viorel Moldovan de la Poli Timișoara este ca și perfectat. „Transferul sau la Rapid este sigur. Ne-am înțeles cu cei de la Timișoara”, a declarat Gheorghe.

Întrebat daca în schimbul venirii lui Moldovan la Timișoara va pleca vreun jucator de la Rapid, Dinu Gheorghe a raspuns: „Nici pomeneala sa facem vreun schimb de jucatori. Nu pleaca nici Badoi, nici vreun alt jucator. De la Rapid nu mai pleaca nimeni”.

Viorel Moldovan este la Bistrița, unde s-a aflat în aceasta saptamâna pentru a fi prezent la înmormântarea tatalui sau, iar marți se va alatura lotului condus de Razvan Lucescu. „Speram sa faca și Pancu același lucru”, a mai spus Dinu Gheorghe.

Contactat telefonic, antrenorul rapidist Razvan Lucescu nu a dorit sa comenteze pe marginea ultimelor achiziții ale clubului Rapid. „Eu acum am ieșit de la antrenament. Nu știu nimic și nu vreau sa vorbesc pâna nu discut cu cei din conducere”, a spus Lucescu.

Mediafax