Dinu il ataca pe Copos

Apropo.ro / 24.07.2007, 15:44
Dinu il ataca pe Copos
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, lanseaza un nou atac la adresa lui George Copos, spunand ca acest da dovada de o mare doza de populism atunci cand trambiteaza ca se va duce in mijlocul galeriei Rapidului pentru a scanda impotriva lui Dinamo. "El a stat o lunga perioada

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, lanseaza un nou atac la adresa lui George Copos, spunand ca acest da dovada de o mare doza de populism atunci cand trambiteaza ca se va duce in mijlocul galeriei Rapidului pentru a scanda impotriva lui Dinamo.

„El a stat o lunga perioada in tineretea sa zbuciumata in mijlocul demonstratiilor. Prima dragoste nu se uita, desi datele s-au schimbat foarte mult. Dupa parerea mea, este un oportunism si un populism care nu are nimic in comun cu ziua de azi”, a spus Dinu pentru siteul oficial al clubului Dinamo.

Si presedintele dinamovist, Nicolae Badea, il ataca pe George Copos spunand ca a instigat la desconsiderarea competitiei de catre suflarea rapidista.

„Probabil ca domnul Copos, daca nu il intereseaza Supercupa, s-ar putea nici sa nu fie prezent. Pe noi ne intereseaza, pentru ca trebuie sa respectam aceasta competitie si stattul jucatorilor. Pentru aceasta se pregatesc, sa intre in teren si sa aiba tribunele pline, pentru a se bucura de reusite. Dinamo are aceasta cultura si isi va respecta blazonul”, a spus Badea.

Mirel Mircea