Dinu si Deea Maxer fac show la Antena 1

De: Nicoleta Nicolae / 04.07.2015, 11:00
Dinu si Deea Maxer fac show la Antena 1
Dinu, Deea Maxer, Emilia Ghinescu, Luis Lazarus, Iulian Barbu, zis „Piticu’”, Victor Yila, Antonio Dos Santos şi Marian Mexicanu’ participă în cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe, din 24 iulie, la Antena 1.

Dacă Deea a venit la “Splash!” ca să-şi învingă frica de apă şi de înălţime şi pentru că îi place foarte mult formatul, soţul ei, Dinu Maxer a acceptat să participe la acest show pentru că este “un fan al senzaţiilor tari”, dar şi pentru că îşi doreşte foarte mult să înveţe să execute corect săriturile în apă, ca să nu se mai lovească. La rândul său, Antonio Dos Santos, antrenorul de capoeira originar din Brazilia consideră o provocare participarea la “Splash!”, chiar dacă nu este pentru prima oară când sare de la înălţime. Mărturiseşte că a făcut-o de nenumărate ori, de pe stânci, în ţara sa natală.

Este al doilea an consecutiv pentru Iulian Barbu, zis “Piticul”, când participă la “Splash! Vedete la apă”. „Sezonul trecut, îmi venea rău când săream şi de la 3 m. Îmi era aşa de frică… mă tot gândeam să renunţ, să nu renunţ… Cu ajutorul Claudiei (n.n. antrenoarea Claudia Tiu) am reuşit să sar, ea m-a împins de la spate. În concursul ăsta nu mă mai sperie nimic, nici apa, nici înălţimea”, ne-a declarat Iulian.  De asemenea, Emilia Ghinescu mărturiseşte că i-a fost foarte greu în primul sezon “Splash!”. I-a fost foarte teamă de înălţime, de aceea mai toate săriturile ei au fost cu spatele. Această temere nu a dispărut, de aceea este interesant de văzut ce gen de sărituri va aborda interpreta de muzica populară, de această dată. La rândul său, Victor Yila, actorul din grupul “Vouă” originar din Congo, spune că a venit la “Splash!”, pentru că este o “emisiune cu apă”, iar  “apa înseamnă viaţă pentru mine”. Şi-a propus să respecte ceea ce îi vor spune antrenorii, să fie disciplinat şi să sară corect. “Vreau să dau ce-i mai bun din mine”, spune el. O experienţă interesantă va avea la acest show şi Marian Mexicanu’ care nu doar că nu ştie să înoate, dar îi este şi extrem de frică de apă. Cum va reuşi el să-şi învingă temerile, telespectatorii Antenei 1 vor afla, în curând.

Luis Lazarus a acceptat să participe la “Splash! Vedete la apă”, din dorinţa de adrenalină şi de noi provocări. “Eu, fiind născut pe malul Dunării şi crescut la Constanţa, am făcut înot de mic. Sărituri, însă, niciodată. De aceea am considerat “Splash!” o provocare. Eu, fiind dintotdeauna un om interesat de sporturile extreme, un om care a riscat foarte mult, am luat-o ca pe o chestiune atipică pe care trebuie să o încerc”, ne-a declarat Lazarus.