Dinu şi Deea Maxer, povestea de dragoste necenzurată

Apropo.ro / 16.07.2018, 10:54
Dinu şi Deea Maxer, povestea de dragoste necenzurată
Diana Matei şi Marian Cleante, au împlinit anul acesta, chiar de Valentine’s Day, 15 ani de iubire, lucrează împreună de mai bine de 12 ani şi sunt părinţii unui băieţel de aproape 3 ani. Astăzi, de la ora 14.00, ei vin la ”Totul pentru dragoste”, emisiune prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, pentru a-şi împărtăşi povestea de viaţă. Cei doi artişti s-au întâlnit prima dată la un spectacol la Sala Palatului şi au avut o mică polemică pe seama faptului că el era organizatorul spectacolului, iar ea întârziase.

Diana mărturiseşte că ea nu se consideră o femeie frumoasă şi nici pe Marian nu l-a considerat vreodată frumos.
”Nu mi s-a părut niciodată un bărbat frumos şi nu mi-au plăcut bărbaţii frumoşi, deşi pot să mă uit la un bărbat şi să recunosc că are trăsături frumoase. Dar eu m-am lipit de el sufleteşte. Am simţit atracţia dintr-o altă zonă. Am comunicat foarte uşor. El are simţul umorului. Şi este un om care, dacă ţi-e sete, ştie dinainte că îţi este sete şi îţi aduce cana de apă. Nici eu nu m-am considerat niciodată o femeie frumoasă. Am avut complexe cu greutatea în adolescenţă. Am slăbit vreo douăzeci şi cinci de kilograme şi am ajuns la o greutate pe care să zicem că mi-am dorit-o. Întotdeauna am avut nişte lupte interioare şi nişte demoni pe care să-i înfrunt,” povesteşte Diana în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste” de la Antena 1.

Marian este cu zece ani mare mare decât Diana şi avea deja doi copii în momentul în care s-au cunoscut, iar asta nu le-a convenit deloc părinţilor artistei.
Despre cum au trecut peste prejudecăţile celor din jur, dar şi despre secretul relaţiei lor atât de longevive, Diana Matei şi Marian Cleante vorbesc, de la ora 14.00, la ”Totul pentru dragoste”.

Tot astăzi, Mirela Vaida îi va avea invitaţi în platou şi pe Dinu şi Deea Maxer. Cei doi spun că nici în cazul lor diferenţa de vârstă nu a contat. Când s-au întâlnit, Dinu avea de două ori vârsta ei. Cu toate astea, în prezent formează un cuplu fericit şi au împreună un copil.