Dinu va fi responsabil cu transferurile la Dinamo

Apropo.ro / 16.04.2008, 09:44
Dinu va fi responsabil cu transferurile la Dinamo
Cornel Dinu a declarat ca obiectivul pe termen mediu este improspatarea lotului prin aducerea de jucatori tineri si ieftini.

Cornel Dinu, administratorul delegat al clubului Dinamo, a declarat ca obiectivul pe termen mediu este improspatarea lotului prin aducerea de jucatori tineri si ieftini, iar oficialii dinamovisti i-au pasat lui Mister aceasta sarcina, informeaza Prosport.

"Eu sunt adeptul ideii ca performanta se face si cheltuind bani putini.Eu am explicat ca exista un plan pe termen scurt, obtinerea unui loc de Cupa UEFA si unul pe termen mediu acela de a ma ocupa de transferurile echipei. S-au facut multe lucruri care nu au dat rezultate din dorinte extravagante, dar un proiect realmente serios trebuie gandit pentru a nu mai suferi nici eu, nici Dinamo. Nu trebuie sa aruncam zerouri pe piata ca asa e la moda , eu sunt adeptul aducerii unor jucatori tineri, pe bani putini, care in termen scurt pot da rezultate", a spus Dinu.

Desi, Mircea Rednic a semnat un contract cu alb-rosii, valabil din vara, se pare ca acesta nu va avea niciun cuvant de spus in aducerea de noi jucatori.