Dior transformă Palatul Versailles în catwalk (Video)

De: Gabriela Voicu / 04.05.2012, 16:00
Dior transformă Palatul Versailles în catwalk (Video)
Dior a realizat la Versailles un clip pentru promovarea colecției toamnă-iarnă 2012, numit "Secret Garden".

Palatul Versailles din Franța a devenit „capitala modei” după ce faimosul brand Dior a realizat acolo un clip pentru promovarea colecției toamnă-iarnă 2012, numit „Secret Garden”.

Acest eveniment are loc după ce luna trecută Casa Chanel a anunțat că va organiza la Versailles prezentarea de modă anuală Croisière, pe 14 mai.

Clipul „Secret Garden” a fost filmat de celebrul duo olandez Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin, cunoscuți pentru pictorialele realizate pentru Gucci, Chloé și Balenciaga.

Dior – „Secret Garden”

Muzica din clip aparține trupei Depeche Mode, iar modelele feminine care au participat la filmări sunt Melissa Stasiuk, Xiao Wen Ju și Daria Strokous, care apare explorând celebrul salon Galerie des Glaces.

În castelul părăsit, desprins parcă dintr-o fantezie, Daria te invită să îi calci pe urme pentru a explora nesfârșitele încăperi interconectate, adevărate embleme ale stilului baroc.

Însoțită de Melissa și Xiao, ea dezvăluie în final „Grădina Secretă” a lui Christian Dior, care a mai susținut un show haute couture, în 2007, la Orangerie-Versailles.