„Directia 5” a petrecut alaturi de fani la Sala Palatului! (foto&video)

Apropo.ro / 20.10.2008, 15:19
Vineri seara fanii "Directia 5" au avut parte de un show incendiar!

Vineri seara, fanii "Directia 5" au avut parte de un show incendiar.

Asa cum au promis, Marian Ionescu (bass, liderul formatiei), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe), si-au sarbatorit majoratul in stil mare.

In deschidere, pentru a incalzi atmosfera, formatia "Replik" a sustinut un mini-concert. Acestia au smuls cateva aplauze, dar slabute, si au parasit scena pentru a face loc sarbatoritilor.

Membrii formatiei au fost primiti cu entuziasm de fanii care au umplut Sala Palatului.

Pentru inceput, Directia 5 a dedicat invitatilor melodia "Esti stilul meu", continuand in acelasi ton, cu piese de pe toate albumele lansate pana in prezent, precum si cu melodii noi, care vor fi incluse pe urmatorul album al formatiei, intitulat "Aniversare".

Melodii precum "Dac-ai sti", "Primul meu sarut", "Povestea noastra", dar si piese mai noi, mai putin cunoscute, au fost primite de audienta cu acelasi entuziasm.

Una dintre surprizele serii a fost prezenta solistului Toni Seicarescu, vocalistul trupei „Directia 5” in anii 1993 si 1994.

Pentru a interpreta doua piese de pe albumul "Aniversare", care va fi lansat in luna noiembrie, Cristi Enache a invitat alaturi o solista surpriza, despre care nu a precizat decat ca o cheama Magnolia.

La final, Directia 5, a revenit de doua ori pe scena, la cererea publicului zgomotos.

Cu un sound incredibil si o interpretare de exceptie, petrecerea a tinut aproximativ doua ore jumatate, timp in care publicul a cantat si a dansat alaturi de sarbatoriti.

"DE CE?"

 

 

Grupul Directia 5 s-a infiintat in 1991, la Bucuresti iar in 1992, lanseaza albumul " "La vulturul de mare cu pestele in gheare".

In martie 1993 au scos pe piata albumul "Seductie" iar in 1994 "Pantofi de lac", lansarea avand loc in aceeasi perioada in Romania, Belgia si Luxemburg.

In 1999, dupa o pauza discografica de 5 ani, Directia 5 revine cu albumul intitulat "Superstar", in componenta: Marian Ionescu (chitara bass), Tete (tobe), Nicu Damalan (chitara) si Cristi Enache (voce).

"Cantece noi cu Directia 5" (lansat in 2000), i-a readus pe cei de la Directia 5 din nou in topurile romanesti. Albumul contine 11 piese si un "cadou din partea grupului", o melodie numita "Te voi astepta".

Anul 2001 a continuat la fel de bine pentru trupa si s-a incheiat "pe val" cu albumul "Octombrie".

Anul 2002 a insemnat un proiect inedit pentru Directia 5: un concert live si un album, ambele impreuna cu zece din cele mai in voga voci feminine ale momentului in Romania. Finele anului a adus fanilor o surpriza de proportii. Dublul album aniversar "De 10 ani" grupeaza 31 din cele mai cunoscute piese Directia 5, intr-o istorie discografica a trupei din primul deceniu de activitate.

Au urmat: Promisiuni (01 ianuarie 2003), O zi de Primavara (14 mai 2005), Ambiental (15 Aprilie 2006), Impresii personale (01 Martie 2007) si Ambiental Cosmic (17 Aprilie 2008) .

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DE LA CONCERT!

Directia 5

Foto Eveniment: Cosmin Bararu

ESTI FAN "DIRECTIA 5", AI FOST LA CONCERT? TI-A PLACUT? COMENTEAZA AICI!

Â